2777
2789
عنوان

دلم گریه میخواد

459 بازدید | 23 پست

اوضاع خیلی بدی دارم 

کنکور دادم و هر روز نگران نتیجه اش هستم دلم میخواد بمیرم 

واقعا سنجش باید جواب این همه اضطرابی که به جوونا وارد میکنه بده 

من تمام روتین زندگیم به خاطر استرس به هم ریخته

فقط روزی یه وعده ی غذایی میخورم 

روزی رو هم رفته چهارساعتم نمیخوابم

من که یه سره حرف میزدم مثل افسرده ها شدم 

راهکاری ندارید برای اینکه از این حال دربیام؟

منم امسال و پارسال کنکوری بودم 

ولی از بعد کنکور، منی که تا دو سال پیش ی روزم تو خونه بند نمیشدم و همش با دوستام و بیرون بودم دوست ندارم حتی برای خریدا و کارای واجبم برم بیرون

وقتایی هم ک مجبورم و میرم سریع کارمو میکنم و برمیگردم خونه اصن نمیدونم این بده یا خوب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا اون موقع خودت رو سرگرم کن حالا بیرون رفتن باشگاه فیلم و سریال هرچی دوست داری 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
خیلی بده منم همینجوریم این یه انزوا طلبی خفیفه

نمیدونم چیکار کنم همه دوستامم از دست دادم

یا قبل کنکور میخاستن بیرون بریم ک نرفتم باهاشون یا بعد کنکور گفتن بیا که بازم نرفتن چون خونه رو دوس دارم فقط

تا اون موقع خودت رو سرگرم کن حالا بیرون رفتن باشگاه فیلم و سریال هرچی دوست داری

گگفتم با فیلم سرگرم بشم بعد داشتم فیلم میدیدم یهو متوقف کردم مثه دیوونه ها شروع کردم گریه کردن

یه مشکل بزرگ دیگه هم دارم اینکه من این دو روز اول مهر صبحا تنهام و باید از برادر کوچیکم مراقبت کنم و کارای خونه رو هم انجام بدم

صبحا که تنها میشم خیلی حالم بد میشه