parii777 مدیر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2192 عنوان چرا استمرار نمیتونم داشته باشم | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست اصا هرکاری میخوام بکنم نصفه ول میکنمافسردگی هم دارم ولی شرایط درمان ندارمخستم کرده دیگه خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه 1403/07/03 | 02:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2192 اول اینکه اصلاً علاقه داری به رشته خاصی یا نه؟دوم اینکه تو اگه میخوای شروع کنی باید یک هفته روزی ساع ... مرسییییی عزیزم دمت گرم حتما امتحان میکنم خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2192 تکلیف خودتو معلوم کن ببین اصلا برای چی داری درس میخونی مثلا یکی هدفش پوله میگه برم دندون پول بزنم به ... 🥺🥲 درسته کاملا اینکارو میکنم حتما مرسی عزیزم از راهنماییت خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
asalljon عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 3159 دقیقا😭 من سال های زیادی از عمرم بابت این موضوع ازبین رفت که رفت حیف عمرم و جالب تر اینکه هنوز هم روششو پیدا نکردم که از حالا به بعد عمرمو استفاده کنم و باز هم دارم به همون روش ادامه میدم
lsss عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 1837 🥺🥲 درسته کاملا اینکارو میکنم حتما مرسی عزیزم از راهنماییت موفق باشی عزیزم 💗 امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ❤️.....
parii777 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 2192 من سال های زیادی از عمرم بابت این موضوع ازبین رفت که رفت حیف عمرم و جالب تر اینکه هنوز هم روششو پیدا ... تو خود خود منی من هنوزم نمیدونم چخبره و چجوری باید پیش رفت خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه