بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای یادگیری و حافظه خیلی خوبه من پسرم قبلا اصلا دستورات رو اجرا نمیکرد الان متوجه خیلی چیزا میشه خیلی بهتر میشه؛ولی از بپرسی اسم عموهات چیه عمه هات کین اصلا بلد نیس بگم چی میخوری چیزی نمیگه فقط میگ غذا یا صبحونه اینارو هنوز نمیدونه
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
اره دقیقا من حس میکنم پسرم یک سال عقبتر هست در عوض اون یکی پسرم ماشالله ماشالله بشدت باهوش قبل ۳سالگی خیلی روون صحبت میکرد با دایره لغات بسیار فراوون ولی این اصلا
باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست وزن ۲۰اذر ۹۰.۲۵۰🫢
بله به اسمش واکنش دارهکاملا ارتباط چشمی برقرار میکنه حتی با غریبه هابغل دوس داره و بیرونم میریم بغل ...
خوب خداروشکر عزیزم...ارتباط چشمی بغل توجه به اسم خودش اینا همه اوکی هست و نبودشون جز علایم اصلی اتیسمه...بعضی بچه ها رشد کلامی و حرکتی یا حسیشون از بقیه زودتر یا دیرتره...نترس..در ضمن پیش چندتا متخصص اوتیسم هم ببر تا خیالت راحت بشه