2777
2789
بعضی چیزاازدورقشنگن باورکن من خودم ازدواج کردم ولی انقدرپسرعمم ودوست داشتم بعددوسال که فهمیدم ازدواج ...

منم شرایطم مثل تو عم پسرع هم فامیل نزدیکمه 

چکار کنم بهش فکر نکنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

فک کردی عقدوبهم بزنی اون میادتورو میگیره نهایتش مخفیانه ازت سواستفاده کنه ول کنه دیگه تورولایق خودش ...

چکار کنم چجوری ولش کنم عزیزم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شرایطم مثل تو عم پسرع هم فامیل نزدیکمه چکار کنم بهش فکر نکنم

بعضی اوقات عاشق میشی چون پسرندیده ای وتاچشم بازمیکنی یکیوتوفامیل میبینی که به کاراش به هم چیش عادت کردی وچون توبلوغ آدم هورموناش میزنع بالا فک میکنی عشق اولته ازیادت نمیره ولی باورکن اینازاییده ذهنت درواقعیت همین فامیلای نزدیکن که بعدازدواج گندمیزنن به زندگیت این همه ازدواج فامیلی که بعدش دشمن هم میشن

غبارغم برود،حال خوش شود..
بعضی اوقات عاشق میشی چون پسرندیده ای وتاچشم بازمیکنی یکیوتوفامیل میبینی که به کاراش به هم چیش عادت ک ...

نامزدم پسرداییمع

مراشم پسر عمومه  کلا به فامیلای بابام بیشتر وابستم

از یازده سالگی براش خیالبافی میکردم هفت ساله نتونستم فراموشش کنم

تبریک میگم بهت چون اگه فقط بخاطر کراشته بیخیالش شو چون به نظرم وطبق حس ششمم هیچ پوخی نیست شوهرتوبچسب

چجوری ولش کنم هرکاری میکنم نمیتونم

یه جوری گفتی سنتی بوده... فک کردم هفت پشت غریبه بودهوقتی ب دیگری حس داشتی چرا با پسر داییت نامزد شدی

اون موقع فراموش کرده بودمش یهو با پسرداییم سرد شدم