2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیییییی همین الانشم دارم گریه میکنم.......

نه خودم نه 3تا بچه ام شام هیچی نخوردیم خیلی ناراحت بودیم ...

هعی خدا گناه منو این طفل معصوما چی بود 😔😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

زیاد

تموم شد 

گذشت

ولی میدونم که بازم ممکنه از این شبا داشته باشم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من افسرده بودم ،شب با گریه میخوابیدم صبح با گریه بیدار میشدم صبونه با گریه میخوردم ،ظرفهارو با گریه ...

افسردگیت رو چطور درمان کردی؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اقای محترم کدوم خدا؟!

همون خدایی که خیلیارو دوس داره براشون همه کارمیکنه

به منو بچه هام که میرسه صدامونو نمیشنوه...

هی دلم شکسته دارم کفر میگم😔😔😔لغنت به دنیایی ک چشم نداره منو بچه هام خوش باشیم ... همیشه باید به غمی یه دردی یه رنجی باشه...همین امشب چقدر گریه کردم بچه هام گرسنه خوابیدن😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

شب داشتم که فکر نمیکردم به صبح برسونم . میگفتم امشب قلبم دیگه نمی‌کشه . ولی صبح شد و یاد گرفتم همه چیز میگذره

بارها شده پشت فرمون زدم بغل کلی جیغ کشیدم و گریه کردم و بعدش دوباره راه افتادم رفتم دنبال کارم . یاد گرفتم میگذره . باید جنگید 

برای من گریه هام تموم شد ولی مشکلم سرجاشه😔

دیگه حتی گریه امم نمیاد

امشبم دارم خفه میشم زیر بار غم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
چرت ترین حرف ممکن همینه

شاید هنوز شما داخل شب هستی و ما زیر نور خورشید
ولی حقیقته

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2810