2777
2789

سلام.من یه شاگرد دارم تو سنجش رد شده. بچه ش رو آورده مدرسه ی عادی و نصف بیشتر شهریه هم ب مدیر داده ک قبولش کنه.بچه ش بنده خدا گیج میزنه،بچه های کلاس را اذیت میکنه زنگ تفریح کتاباش را بر میداره پرت میکنه ت حیاط.دائم میخنده و تماس چشمی هم برقرار نمیکنه وضعیتش خیلی قرمزه مادرش میدونه بچه ش مشکل داره ولی فکر میکنه اگر با بچه های عادی در تعامل باشه خوب میشه و زیر بار نمیره ببرتش مدرسه ی استثنایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا کسی نمی خواد نظارت کنه ؟ خیلی بده من خودم ابتدایی  مدرسه دولتی نبودم ولی دبیرستان که رفتم  همکلاسی هام داشتن از این بچه ها تو ابتدایی و برامون تعریف میکردن 

حالا اون بچه بقیه رو میزد  آزاد میداد ولی چون پدر و مادر پولدار داشت آورده بودن مدرسه عادی   همه چی بی در و پیکره

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔

بخاطر نگاههای بد جامعس به این افراد حتی بچه هامون اذیتش میکنن کاش به همممه بچه ها از کودکی قبل از غذا خوردن مهربونی و احترام رو یاد بدیم

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
وضعیت بچه رو به مشاور مدرسه و مدیر اطلاع دادی؟

بله خبر دارن مدیر گفته شهریه را یهش برمی‌گردانم ولی گذاشته بعهده ی من ک بهشون بگم مادره زیر بار نمیره ولی پدرش قبول داره

چندمه؟از ستجش رد بشه امکان ثبت نام در مدرسه عادی نیس چون همه چی سیستمی هستش

اول.

بله درسته چون مدرسه غیر انتفاعی بوده مدیر قبولش کرده به مدیر گفته فعلا ثبت نامش کن تا جواب سنجش دوم را بیارم ک هنوزم نیورده

اول.بله درسته چون مدرسه غیر انتفاعی بوده مدیر قبولش کرده به مدیر گفته فعلا ثبت نامش کن تا جواب سنجش ...

نمیدونم ولی شهر ما باید کد سنجش ثبت بشه بعد بشه از سایت ثبت نام کرد و سفارش کتاب داد و اینا 

به هرحال سحته

واقعا کسی نمی خواد نظارت کنه ؟ خیلی بده من خودم ابتدایی مدرسه دولتی نبودم ولی دبیرستان که رفتم همک ...

دقیقا..دلم براش میسوزه چند بار ک بی جهت حمله کرد ب بچه ها الان همه شناختنش و میزننش