2777
2789

خسته شدم هرکی از بطرف نق میزنن بهم خستم کردن بخدا میخام یبار برای همیشه تصمیم بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم کالری شماری کن و صبوری کن

کم کم وزنت رو بیار پایین که به معده و کلیه هم آسیب نزنی

اون عمل ها کم خونی و... می گیری

(شلوار مش رجبم اکانتم تعلیق مشکی شد🥂) من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی" 

من ۹۰ کیلو هستم 

خیلی هم افسرده شدم 

تو روحیه م تاثیر بشدت منفی گذاشته 

اعتماد بنفسمم تقریبا آورده پایین 

نمیتونم رژیم بگیرم به هیچ عنوان اصلا یچیز نشدنیه

اگر پول داشتم معطلش نمیکردم میرفتم اسلیو میکردم 

منتها پول ندارم

ول اگر بتونی با رژیم زیر نظر دکتر تغذیه لاغر کنی خیلی خیلی بهتره 

ما یه فامیل داریم لاغر کرد خیلی خوشگل شده 

حدود ۱۰۰ و۱۱۰ اینا بود

افرین عزیزدلم افرین به این اراده منم اگر میتونستم بیس کیلو کم کنم عالی میشد

مرسی عزیزم من برای مادر شدن هر سختی تحمل میکنم 

شماام یه هدف مشخص کن و بخاطرش تلاش کن قطعا میتونی

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
مرسی عزیزم من برای مادر شدن هر سختی تحمل میکنم شماام یه هدف مشخص کن و بخاطرش تلاش کن قطعا میتونی

ان شاالله که بزودی مادر بشی و بهترین ها سهم قلبت بشه عزیزم 

حتما برام دعا کن خسته شدم هی رژیم گرفتمو شکستم

ان شاالله که بزودی مادر بشی و بهترین ها سهم قلبت بشه عزیزم حتما برام دعا کن خسته شدم هی رژیم گرفتمو ...

مرسی از دعای قشنگت 

انشاالله که میشی حتی اگه نمیتونی رژیم بگیری قند مصنوعی و روغن به کلی از زندگیت حذف کن و فقط پنج قاشق پلو کمتر بخور نسبت ب قبل مطمئن باش کاهش وزن پیدا میکنی

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

استارتر قرص الفا اسلیم خوبه

باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم