2777
2789

آدم خوبیه هاااا دوسشم دارم ولیییی مثلا وقتی قرار داریم خیلی دیر میرسع اصن آن تایم نیس

یهویی بی دلیل زنگ میزنه میگه خوابم میاد نمیتونم بیام پیشت😐🤦 دلیلشم میپرسم میگه من مدلم اینه

خو ریدم تو مدلت این چ اخلاقیه

چیکا کنم باهاش؟ کلا آدمیه ک زندگیو فانی میدونه و بیخیاله ولی من زندگیو سخت میگیرممم از لحاظ اخلاقی مث هم نیستیم:)

راستش حوصله ندارم ک بخوام بشونمش سر جاش
بنظرم آدما تا یه سنی میتونن عوض شن
وقتی روتین زندگیش اینجوریه کاری از دستم برنمیاد🙂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریدم تو مدلت😂😐

قصدتون ازدواجه؟

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

این مردا هر اخلاقی  باشن  تغییر نمیکنن  بهت قول میدم  اگه کسی هم بگه نه  تغییر میکنه  فق برا اینه  ک دلشو ب دست بیاره 

منم  وقتی یه چیزی  بهش میگم میگه عشقم همینم میخای بخا نمیخای هم باید بخای😂😐

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم🙂❤️‍🩹
بذارش کناراین راحت ترین کاره.

گفتنش آسونه ولی نمیشههههه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
این مردا هر اخلاقی باشن تغییر نمیکنن بهت قول میدم اگه کسی هم بگه نه تغییر میکنه فق برا اینه ک ...

اونوقت اینی که میگید برای خانم ها صدق میکنه یا اونم نه؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
خو اگه رو اعصابته و عوض نميشه كات كن باهاش

متاسفانه قضیه جدیه و خونواده هامون در جریان رابطه مومن

خیلیییی تو مخمه مثلا توی بحثای جدی میخنده و دلقک بازی در میاره جای اینکه جواب منطقی بده :/

ریدم تو مدلت😂😐قصدتون ازدواجه؟

آره خونواده هامون میدونن

این مردا هر اخلاقی باشن تغییر نمیکنن بهت قول میدم اگه کسی هم بگه نه تغییر میکنه فق برا اینه ک ...

دقیقااا

خیلی آدم زبون بازیع و سیاست حالیشه ولی بهم ثابت کرده دوسم داره

ازون طرف اخلاقاش مسخرس

جمله ی اولت رو خوندم، حالا اونم تورو دوستت داره؟!

آره خداییش ولیییی داستان اینه ک از لحاظ اخلاقی تایپ هم نیستیم 

و خیلی دیره برا پشیمونی:)

2810