2777
2789
عنوان

نشتی کاپ قاعدگی😭😭😣

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 22 پست
خوب الان خونریزی هات شدیده جواب نمیده بزار چند ماه دیگه که نرمال شدی کاپ استفاده کن

ن کلا همیشه دوروز اول خیلیی زیاد شدید

مفنامیک‌اسیدم‌خوردم‌دوبار اصلا اثر‌نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایز بزرگتر نداره؟

دوسایز داره من قبلا سایز یک‌بود الان دو

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اخه وقتی خون شو تخلیه میکنی چیاون وقت از خون بدت نمیاد؟

از پد بذارم هی تکون میخوره هی میخوام جابجا کنم اون سنگینی پد تو لباسم اذیتم میکنه چون برا من این نوار بهداشتی کوچیکا جثاب نیست از این پوشکهایی ک‌بزرگ‌برا زایمان باید استفاده کنم یجوری لباشم باد میکنه متنفرم

بلهیکی بهم میکفت شاید چون هموز چهارماه گذشته از زایمانت بدن ب حالت طبیعی برنگشته

همونه دیگه 

تو زایمان طبیعی واژن دیگه مثل سابق نمیشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بعد زایمان چندماه طول میکشه واژنت جمع بشه

والا من هنوز حس‌میمنم‌حالت طبیعی برنگشته اخه کاپ قبلیم ببخشید امروز توسرویس راحت اومد پایین درحالی ک‌من چندسال باهمون بودم همیشه تکون نمیخورد