سر جریان الکی قهریم باهم شب شام درست کردم صداش زدم بیاد بخوره اخم کرد و حواب نداد دخترم طفلی سه بار صداش کرد نیومد منم از اونشب که سره روز گذشته با دخترم میخوریم اونم یا تودش پامیشه املت میپزه یا نمیخوره هیچی.. حالم بده نه حرف میزنیم. نه جایی میریم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بر عکس من دوس دارم قهر کنه ولی بدترین دعواهارو کنیم باز میاد زر میزنه
همین بگو والا برای منم همینه حالا این وسط رابطه هم میخواد
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم ی هفتم همین وضعم بود قهر بودیم بدم اومده بود از رفتاراش جدا تو اشپزخونه غذا میکشیدم براخودم اونم بدش اومد ازاینکار من دیگ ی هفته ن نهارخورد ن شام😂😂😂
مغرور کثافت اخرشب یشبک خواب بود خودم زدم ب خواب رفتم بعلش اونم دلتنگ بود بغلم کرد صب بهش گفتم دیوونه شدم دیشب انقد هی بغلممیکردی من پس میزدمت😂😂😂😂یادش نمیاد هیچوقت ک چیکارمیکنه توخواب
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نه کجاش خوبه خیلی بده احساس حقارت میکنی وقتی هم کتک میخوری هم مجبوری تن به خواسته اش بدی 😢😔
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مادرشوهرم دعوتمون کرد رفتیم بیرون تفریح کل تفریحو سرش تو گوشی بود بازی میکرد اینارو تونستم تحمل کنم اومدیم بیایم دخترم گفت من میخوام بمون جلوی همه دخترمو کتک زد دخترم 7 سالشه همه نگاهم کردن احساس حقارت کردم خیلی تنو و عصبیه برعکس من ک شوخو اجتماعیم