2777
2789
عنوان

ینی از دست مامانم روانی شدم

144 بازدید | 10 پست

گوشواره های بچه هام برده بودم خونش با بقیه طلاهام

حالا   گم شده میگم یه جفتشو تو بخر یه جفت من 

امروز فردا میکنه 

معلوم نیس چیشده کجا گم شده اعصابم بهم ریخت حالا کل پولامو باید بدم گوشواره بخریم

اه اه اه

چرا یه جفتشو باید مامانت بخره🤔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
چرا یه جفتشو باید مامانت بخره🤔

سوال منم هس

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اونجا بردی چکار 

ولی اگه مادر شوهر گم کرده بود که از تهمت دزدی یا حکم قطع گردن الان اینجا میگرفت   

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
2805
وا چه ربطی به خاست دل داره؟ اصلا جفتشم خودم بخرم چرا گم کرده حرص میخورن

چند میلیارد آدم ، هرکی اعتقاد خودشو داره دیگه

من خودن جیزی رو ب کسی بدم، اتفاقی براش بیفته، عوض نمیگیرم..

اون طرف ک با زور نگفته بیار بده من

من تمام خطراتشو قبول کردم و بردم، دردسر درست کردم براش..

هرجور راحتی

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
چند میلیارد آدم ، هرکی اعتقاد خودشو داره دیگهمن خودن جیزی رو ب کسی بدم، اتفاقی براش بیفته، عوض نمیگی ...

عوضش هیچی . ناراحت نمیشی؟ مثلا ماشینتو غرض بدی یارو بزنه بترکونه خودت ۲۰ میلیون آب بخوره برات؟؟؟ناراحت میشی دیگ مگه مبشه نشی تا تو موقعیت نیستی نگو ناراحتتتتتتت میشی

عوضش هیچی . ناراحت نمیشی؟ مثلا ماشینتو غرض بدی یارو بزنه بترکونه خودت ۲۰ میلیون آب بخوره برات؟؟؟نارا ...

خودم ببرم بدم ب کسی نه نباید ناراحت شم

ولی کسی ازم خواهش کنه و بیاد بگیره، چرا باید درست کنه بیاره بده بهم..

من خونم امنیت نداشته باشه یا جا نداشته باشم، ببرم طلاهامو خونه پدرم بزارم، اونا ک به من نگفتن، من بردم اونجا، مسئولیتش با منه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁