2777
2789

مگه برای شوهرتون سخته بهتون پول بده؟ 

یا منت میذاره سرتون؟ 

منم پول دوست دارم خودمم یه جورایی شاغلمو درآمد دارم ولی هر چی همسرم در میاره تقریبا دست منه و برام جنبه سرگرمی و تو اجتماع بودن شاغل بودن مهمه تا استقلال مالی 

دوست ندارم اصلا همسرم فکر کنه من مستقلم و خرج و مخارجم بعهده اش نیست 

البته پول منم خرج میشه تو زندگی ولی در مرحله آخر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

من نمیتونم تمام ساعات تو خونه باشم ...آدمی هستم که با کار و تو اجتماع بودن انرژی بیشتری بهم میرسه ...برخی تو خونه انرژی بالاتری دارند ...

در مورد مالی، حقیقتا همسرم وضعش خدا روشکر خوبه

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دقیقا الان حرف همه ی خانوما همین شده؛ 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2804
من نمیتونم تمام ساعات تو خونه باشم ...آدمی هستم که با کار و تو اجتماع بودن انرژی بیشتری بهم میرسه .. ...

منم خیلی شاغل بودن رو دوست دارم آدم زندگیش برنامه پیدا میکنه 

چه ربطی به سخت بودن داره؟ مگه من خودم به عنوان یه انسان احتیاج به امرار معاش و مال و اموال ندارم؟ 

من خودم راساً معتبرم دیگه

شاید بخوام با پول خودم خونه بخرم

سرمایه گذاری کنم

و ...

ما لزوما ازدواج نمیکنیم که شوهر خرجمونو بده

و هزینه کردن فقط پول خوراک و پوشاک دادن و دو تا رستوران و سفر بردن نیست

و البته زندگی مشترک (به عقیده من) خرج مشترک هم داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

تقصیر اون مرد 

چرا زن اصلا باید بگه بهم پول بده.

خود مرد باید بدونه زنش چی میخواد.قبل از درخواست زن.پول بریزه به کارتش...تا زن عزت نفسش پایین نیاد...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
2805
چه ربطی به سخت بودن داره؟ مگه من خودم به عنوان یه انسان احتیاج به امرار معاش و مال و اموال ندارم؟ من ...

خیلی قشنگ گفتی👏👏

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
منم خیلی شاغل بودن رو دوست دارم آدم زندگیش برنامه پیدا میکنه

درسته 

انرژی های زنانه است ...

مثلا زن آتنا ( دانشمند) دوست داره بیرون خونه باشه ...

زن هستیا ( کدبانو) تو خونه به انرژی میرسه و خونه براش معبد امنش حساب میشه ...

تفاوت ها قشنگن ‌..هر زنی میتونه موفق باشه با توجه به انرژی هاش 

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

2801