2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بپرس

من همراه کاراموزی میرم دانشگاه 

بعد خیلی سختمه 

میخواستم بدونم شما کاراموزی رو از همون دانشگاه رفتید سخت نبود ؟

و اینکه تو کاراموزی خیلی خیلی خیلی گیج میزنم طبیعیه؟

من همراه کاراموزی میرم دانشگاه بعد خیلی سختمه میخواستم بدونم شما کاراموزی رو از همون دانشگاه رفتید س ...

اینکه انقد اراده داری ک همزمان با دانشگاه تونستی کار پیدا کنی قابل تحسین هست عزیزم 👏👏👏 شرکتی ک کار می‌کنی تو چه زمینه ای هست ؟ بستگی داره ترم چند باشی؟!اینارو بگو تا راهنمایی های لازم رو بکنم من چندین ساله حسابدارم

شرکت تولیدی هستخودم الان میرم ترم ۳

ببین کلا تو حسابداری اصول یک و دو تو بازار کار به خاطر ثبت سند اینا به دردت میخوره خیلی..مابقی ترم هایی ک پاس می‌کنی تو شغل های پیشرفته تر به دردت میخوره پس میخوای موفق باشی از جهت ثبت سند حتما اصول یک و دو رو ماهیت حساب هارو کاملا مسلط باش...من نمی‌دونم چن وقت میشه ک وارد بازار کار شدی ولی اگه اولین بار هست ک تو این زمینه رفتی سرکار حداقل ۶ ماه تا یک سال طول می‌کشه ک اصلا بفهمی داری چیکار می‌کنی تا ۶ ماه کاملا عادیه ک نگیری چی به چیه..بعد ۶ ماه تازه میفهمی عه داری چیکار می‌کنی سعی کن قدرت دقتت رو به شدت بالا ببری چون تو حسابداری تمرکز خیلی اهمیت داره.و اینکه خسته نشی همه حسابدارهای ماهر یه روزی دقیقا جای شما بودن...از طرفی تو محیط کار احتمالش زیاده ک حسابدار ها رو اذیت کنن چون ناخودآگاه دست راست کارفرما محسوب میشیم برا همین سعی کن وارد بحث های حاشیه ای نشس ک دشمن تراشی نکنید. درکنارش سعی کن مهارت icdl هم یاد بگیری که باعث تفاوت تو با بقیه حسابداران میشه الان بهترین فرصت هست ک رزومه و سابقه قوی برا خودت بسازی الان حسابدار زیاد هست ولی حسابدار کاربلد ک به سامانه مودیان و....مسلط باشه بسیار کم