بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همراه کاراموزی میرم دانشگاه بعد خیلی سختمه میخواستم بدونم شما کاراموزی رو از همون دانشگاه رفتید س ...
اینکه انقد اراده داری ک همزمان با دانشگاه تونستی کار پیدا کنی قابل تحسین هست عزیزم 👏👏👏 شرکتی ک کار میکنی تو چه زمینه ای هست ؟ بستگی داره ترم چند باشی؟!اینارو بگو تا راهنمایی های لازم رو بکنم من چندین ساله حسابدارم
ببین کلا تو حسابداری اصول یک و دو تو بازار کار به خاطر ثبت سند اینا به دردت میخوره خیلی..مابقی ترم هایی ک پاس میکنی تو شغل های پیشرفته تر به دردت میخوره پس میخوای موفق باشی از جهت ثبت سند حتما اصول یک و دو رو ماهیت حساب هارو کاملا مسلط باش...من نمیدونم چن وقت میشه ک وارد بازار کار شدی ولی اگه اولین بار هست ک تو این زمینه رفتی سرکار حداقل ۶ ماه تا یک سال طول میکشه ک اصلا بفهمی داری چیکار میکنی تا ۶ ماه کاملا عادیه ک نگیری چی به چیه..بعد ۶ ماه تازه میفهمی عه داری چیکار میکنی سعی کن قدرت دقتت رو به شدت بالا ببری چون تو حسابداری تمرکز خیلی اهمیت داره.و اینکه خسته نشی همه حسابدارهای ماهر یه روزی دقیقا جای شما بودن...از طرفی تو محیط کار احتمالش زیاده ک حسابدار ها رو اذیت کنن چون ناخودآگاه دست راست کارفرما محسوب میشیم برا همین سعی کن وارد بحث های حاشیه ای نشس ک دشمن تراشی نکنید. درکنارش سعی کن مهارت icdl هم یاد بگیری که باعث تفاوت تو با بقیه حسابداران میشه الان بهترین فرصت هست ک رزومه و سابقه قوی برا خودت بسازی الان حسابدار زیاد هست ولی حسابدار کاربلد ک به سامانه مودیان و....مسلط باشه بسیار کم