2777
2789
عنوان

نعره مستانه ابلیس را بنگر

| مشاهده متن کامل بحث + 18016 بازدید | 1256 پست

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺#

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مولای‌من#  

🌱این چشم‌ها که محروم از یک نگه به یارند

بهتر که کور گردند، بگذار خون ببارند...

🌱آن کو قرار دارد کی داغ یار دارد؟

دعوی عشق کم کن عشّاق بی قرارند....

العجل‌مولای‌غریبم#  

همه با هم زمزمه می کنیم دعای الهی عظم بلاء به نیت تعجیل در فرج مولایمان امام زمان علیه السلام ان شاء الله

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
🍂بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 🍂سلام عزیزان مهدوی✨ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🙂🤲به نیت عاقبت بخیری و ...

ممنون از دعوتت لطفاً برا حاجت روایی دخترام دعا کنید

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
فداتون بشم عزیز دلم ممنونم گلم یک دنیا تشکر باعث افتخاره مهربونم 😚 🙏🏻 🩷

خدانکنه عزیزدلم

زنده باشی الهی 

بمونی برای حضرت الهی 😚😚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🥀اللهم عجل لولیک الفرج بِحَقِ الحسین(علیه السلام)

🥀اللهم عجل لولیک الفرج به رَأسِ الحسین(علیه السلام)

🥀اللهم عجل لولیک الفرج بِیَدِهِ العباس(علیه السلام)

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

السلام علیک یا صاحب الزمان

السلام علیک یا خلیفة الرحمن

السلام علیک یا شریک القران

السلام علیک یا قاطع البرهان

السلام علیک یا امام الانس و الجان

السلام علیک‌ و علی ابائک الطاهرین و‌اجدادک الطیبین و المعصومین و رحمة الله و برکاة

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
2810