2777
2789
عنوان

برای دومین بار جلوی خواهرشوهرم دراومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 20 پست
ده بار گفتم.فقط میگه کم کم میتونم رابطه رو کم کنم یک دفعه نمیشه

خب معلومه عاقله

خودشم فهمیده 

بعد توزندگی درسش کنید

عقده آیه

بزن ببین چجوری باید برخورد کنی با این آدما تو نت تا رد بشه بره غرمساق

خانواده شوهر منم توی دوران عقد مدام حرف مفت میزدن که جهیزیه فلانی(منظورشون اشخاص مختلف تو فامیلشون بود)اینطوری بوده،انقدر زیاد بوده که شوهرش بعد عقد یه سریشو فروخته،خلاصه کلی چرت و پرت،من اصلاً اهل چیدن و نمایش جهیزیه نیستم،رسم هم نداریم،دیدم چاره ای نیست،روزی که قرار بود جهیزیمو بیارن،خانواده شوهرمو دعوت کردم،هرچند دوست داشتم با آرامش همراه مامانم خونمو بچینم، از ۴ تا ۳ تا خواهرش اومدن،صداشون بند اومد،خفه خون کامل،گزارشارو به مادرشونم داده بود،درحدی که مادرشون به مامانم زنگ زد گفت شما تا اخر عمر بهشون وسیله دادین،بعضیا رو با خرفهم کرد،همه چی رو تو چشمشون فرو کرد بیشعورا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رسم جهاز دیدن که کلا مسخره و به درد نخوره.ولی اشکالش چیه حالا که میخوان همه ببینن.خواهرشوهرت زودتر اومده.به نظرم که شما بی ادبی کردید که تعارفش نکردید بیاد تو.غریبه که نبوده.من زنداداشم روز جهاز برون خواهرادخودش و من و مامانمو گفت رفتیم چیدیم.واسه منم جاریام و برادرشوهرم اومدن.بالاخره آدم کمک میخواد.چه بهتر که خودی ها باشن

تو راهرو بود بره سمت اتاق خوابا گفت کسی که تو خوابا نیست؟گفتم نه.به خودش که روم نشد ولی به پسرش گفتم ...

این کارت واقعا خیلی بد بود. جلوی در ایستادی ک زود برو خونت.مهمون رو از خونت بندازی بیرون.شما قراره یک عمر با این خانواده زندگی کنی. داری زندگی رو برای خودت زهر میکنی.

مثلا این کارت خیلی خوب بود ک گفتی امیرعلی تو بیا اینجا.

قشنگ با سیاست حالیش کردی ک نباید بری توی اتاق خواب‌

تا وقتی ک با خانواده شوهرت سر لج باشی شوهرت چند برابرشو سر خودت و خانوادت میاره.

میدونی چجوری میره ب شوهرت میگه و تورو از چشم شوهرت میندازه‌

با گریه میره ب شوهرت میگه من رفتم ک بهش کمک کنم ولی زنت منو از خونه داداشم انداخت بیرون. و این باعث میشه ک تخم کینه کاشته بشه تو دل شوهرت.حالا هرچی ب شوهرت بگی باور نمیکنه و یادش می مونه.تازه میره ب دیگران هم میگه آبرو خودت میره.

تازه اول راهی عزیزم... میدونم خیلی تو مخی هستن ولی از راهش یاد بگیر.الان شما بی تجربه ای حق داری کم کم دستت میاد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

من بودم میگفتم ببخشید من کار زیاد دارم نمیتونم پیشت بشینم.یه شربت میزاشتم جلوش بعد جلوش میرفتم کارارو انجام میدادم. اونم میومد کمکم یا نمیومد فدای سرم.

بعد آخرش میرفتم یه دوش میگرفتم و میرفتم حاضر میشدم.

اگرم حرفی زد یا به شوهرم چیزی گفت خود شوهرم حرف داشت بهش بزنه ک خب کار داشت تو زود رفتی.

اول زندگی برای خودت جنگ درست نکن.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

سلام چون خونتون نزدیک هم هست میگم. وقتی سر و وضع نامرتبی داری در رو باز نکن. قرار نیست که همیشه در دسترس باشی. بالاخره تو هم انسانی و اونجا خونه ی توعه. خیلی طبیعیه که گاهی سر و وضع مرتب نداشته باشی. پس وقتی زنگ زدن و شرایطشو نداری آیفون برندار. و بعدا پرسیدن بهشون بگو مثلا حمام بودم متوجه نشدم. اگه از قبل میدونستم شما میاین جور دیگه ای برنامه ریزی میکردم تا بدونن سرزده نیان. به همسرت هم نگو که در خودت باز نکردی همونی که  مثلا به خواهرش گفتی رو بگو. اگه بگی خودم باز نکردم اونوقت ممکنه فکر دیگه ای کنه و باعث اختلاف بشه.