2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی تنهام اونقدر ک افسردم فقط میخام ی ممشت قرص بخورم و تایه مدت بخابم

نگاه تنهایی خودت رو به هنر یا کاری مشغول کن منم تنهام اما سرگرم درسم کنکور دارم ۲ سال دیگع اصلا تنهایی رو حس نمیکنم برو سر وقت هنر این ها مسجد برو دلت باز شه کنار دریا برو کنار دریا که نزدیکه

هیچی تو بگو یکی بیاد هیچی

حیف که درگیرم مگه نه صبح تا شب بهت چت میکنم من دهم رو نخواندم و خراب کردم الان باید تاوان بدم دعا کنین برام بتونم برسم تا قبول شم من چون یک سال دیر رفت قبول نشم مستقیم سربازی دارم 

وا افسرده چرا دختر خوب...من از دوتا یاچندتا کلمه بشدت متنفرم.یکی کسی میگه بدبختم وبیچاره ام یکی تنها ...

نگاه کن برای تنهایی و افسردگی فقط این هایی که گفتی نیست فقط از بعد مذهبی نگاه کردی وقتی سرت به کاری مثل یادگیری هنر یا چیزی بند باشه مثلا یک کتاب داستان جک و وقت بیکاری نکنی دیگه حس تنهاییی نداری افسردگی نداری از لحاظ اجتماعی هم ثابت شده طرف کارش رو دوست داره و بازنشسته پیر شده اما بازم کار میکنه میگه بازنشست شم میخوام چکار کنم؟ مسافرت هم خیلی خوبه طبیعت اینها 

وا افسرده چرا دختر خوب...من از دوتا یاچندتا کلمه بشدت متنفرم.یکی کسی میگه بدبختم وبیچاره ام یکی تنها ...

بنظرم علاوه بر اعتقاد و ایمان رفتن به جای خداپرستی منظورم مسجد کربلا و .... هم خیلی خوبه تاثیر داره