2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
من نمیگم سن بالا ولی ۳۰،۳۱ از نظر من خیلی خوبه

۳۱ سن کمیه ؟

خاله من ۳۰ سالش بود ادواج کرد هروز پشیمونتر از دیروزه 

چون واسه بارداری هزارتا مشکل براش پیش اومد تازع مستقلم بود به قول شما

اصلا هم مثل ما لذت نبرد از دوره نامزدی و مجردیش چون خیلی خنثی بودن ، با اینکه شوهرش خیلی ادم پایه ای بود 

عمه م هم تحربه مشابهی داشت 

🤌🫀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری زیر ۱۸سال دوست پسر داشتید و باهاش چندسال موندین؟من اصلا بیشتر از ۶ماه حوصله ام به هیچکس نمیکشه ...

شخصیتت اینجوره . 

آدمها برات حال بهم زن میشن وقتی خوده واقعیشون میبینی 

تو ذهنت  ی عشق رویایی داری هر کار میکنی تو واقعیت  برا همیشه نمیمونه ... اولاش حست خوبه ها .... بعد عوقت میگیره از طرف .... نمیدونی چ جوری از سرت بازش کنی ....

آدما برات از دور جذابن و از نزدیک غیر قابل تحمل 

خیلی آشناست این شخصیت برام .   

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
اما همین دینی که میگی دختر تو سن ۹سالگی به تکلیف می‌رسونه.این یعنی عقل دختر تو اون سن کامل میشه.خوب ...

چی میگی شما؟

من خودم اسلام رو کامل قبول دارم اما واقعا این صحبتی که داری میکنی اصلا برای ایران جواب میده؟ایرانی‌ها حتی اون زمان هم دختر ۹ ساله شوهر نمیدادن.بستگی به ژن و اصول واصلوب بدنی یک قوم هم داره.شما همین الان قد وهیکل عربستانی ها رو ببین اصلا قابل مقایسه با ما هستند.

بعدش هم الان سال ۱۴۰۱ هجری شمسی و۲۰۲۴ میلادی هست پس با توجه به علم روز صحبت کنید لطفا.

۳۱ سن کمیه ؟خاله من ۳۰ سالش بود ادواج کرد هروز پشیمونتر از دیروزه چون واسه بارداری هزارتا مشکل براش ...

اتفاقا من پسرم رو تو ۳۵ سالگی خیلی راحت تر باردار شدم نسبت به دخترم که تو ۲۵ سالگی اقدام کردم.هیچ ربطی نداره خاله ی شما زیر ۳۰ هم که ازدواج میکرد همین بوده.

من۳۴سال هنوز مجرد🥺🥺

بهتر.برای خودت کیف کن.ازدواج هیچ چیز خاصی توش نیست اما به شرطی که درس بخونی و سر کار باشی و برای زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.به خودت برس و دوست پیدا کن باشگاه برو و از زندگی مجردی لذت ببر

اتفاقا من پسرم رو تو ۳۵ سالگی خیلی راحت تر باردار شدم نسبت به دخترم که تو ۲۵ سالگی اقدام کردم.هیچ رب ...

خب عزیزم منکه نگفتم همه مثل همن که گارد میگیری 

داریم راجع به عامه مردم حرف می‌زنیم ، اگه از انتخابتون پشیمونین قرار نیست برا همه همین نسخه رو بپیچین

🤌🫀
خب عزیزم منکه نگفتم همه مثل همن که گارد میگیری داریم راجع به عامه مردم حرف می‌زنیم ، اگه از انتخابتو ...

قطعا گاردی در کار نیست

الان اینقدر علم پیشرفت کرده که یه خانم ۴۵ ساله به اندازه ی یه ۲۰ ساله از شانس برابری برای بارداری برخوردارند.برو تو همین نی نی سایت ببین چند تا خانم زیر ۲۵ شش سال هستن که ده بار تا حالا آمپول زدن و جنین کاشتن و نگرفته.

من حرف شما رو قبول ندارم.ناباروری ها برای همه هست و بخاطر سبک زندگی و تغذیه و تشعشعات و...است

جهت اطلاع سالیان پیش یه خانم مسن  در اقوام ما در سن ۴۰ سالگی فرزند نهمش رو بدنیا آورد 😊پس خیلی ربطی به سن نداره تا اینکه رفت بهداشت و قرص پیشگیری بهش دادن

قطعا گاردی در کار نیستالان اینقدر علم پیشرفت کرده که یه خانم ۴۵ ساله به اندازه ی یه ۲۰ ساله از شانس ...

من نگفتم ناباروری خالم بچه دومش و بادراره ولی اتفاقا جای تعجبه که نمیدونید تخمک تو اون ست کم کم تحلیل میره ، گفتم بارداری سخت

این دیگه یچیز بدیهیه که همه میدونن اینکه شما بنیه تون قوی بوده استثناست 

در ضمن کل حرف من بارداری نیست 

واقعنم اینکه شما تجربی خوبی از ازدواج نداشتین دلیل نمیشه به بقیه پیشنهاد کنید ۳۰ سالگی ازدواج کنن 

ما یه خونواده پر جمعیتیم با سن ازدواج بالا اتفاقا هرکی هم به نوعی اسیب دیده از این قضیه  

هرطور راحتید ، حرفم اینه که با تجربه اشتباه شما قرار نیست دید همه نسبت به ازدواج سیاه شه 

موفق باشید

🤌🫀
اما همین دینی که میگی دختر تو سن ۹سالگی به تکلیف می‌رسونه.این یعنی عقل دختر تو اون سن کامل میشه.خوب ...

نه تکلیف یعنی بلوغ جسمی

اصلا بلوغ جسمی با بلوغ فکری زمین تا اسمون فرق داره!

منظور از تکلیف یعنی سینه هاش جوونه میزنن پریود میشه موهای زائد در قسمت های خاص درمیاره!

ولی ازدواج ۹۰درصدش بلوغ عقلی هستش!

معذرت میخوام ازدواج فقط رابطه جنسی نیستش که

مدیریت میخواد!

من تا ۱۹ ۲۰ سالگی یک شیطونی بودم فقط خدا میدونه انقدرررر حرف میزدممم پر حرف زیاد زمین وآسمونو بهم میدوختم معلما از دستم شاکی

از دیوار راست بالا میرفتم!

ولی الان که ۲۷سالمه انقدر آرومم گاهی یکروز صدای خودمو نمیشنوم 

ادم بعد ۲۰سالگی خیلی تغییر میکنه!

هم افکارش هم خودش هم ظاهرش...

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
شخصیتت اینجوره . آدمها برات حال بهم زن میشن وقتی خوده واقعیشون میبینی تو ذهنت ی عشق رویایی داری ...

ببین اتفاقا من خیلی زیاد ادمیم که میسازم با طرف!

ولی خب واقعا پسرای این دوره برنامه ندارن برا زندگیشون

۲بار رابطه جدی داشتم که یکیش تو خواستگاری به خاطره دخالت خانواده طرف بهم خورد 

یکیشم ۲هفته پیش که گفت قصد تشکیل زندگی ندارم ولی تو به خواستگارات جواب رد بده بمون ببینیم چی میشه!

منم گفتم مقصد ها متفاوته پس راه ها هم جدا میشه

من از بلاتکلیفی و بی برنامه ای وهرچی پیش اید خوش اید بدم میاد

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
ببین اتفاقا من خیلی زیاد ادمیم که میسازم با طرف!ولی خب واقعا پسرای این دوره برنامه ندارن برا زندگیشو ...

متوجه هستم . کار خوبی کردید . 

خیلی بی وجدانن میان بازی میکنن با روانت و میرن . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....
ما فامیلامون تو سن بالا ازدواج کردنبخدا تهشو دیدیم ، اصلا این چیز ارمانی و خوبی مه ازش ساهتن درست نی ...

اره چارتا بدبخت میان نظر میدن ک خوب نیس . جالبه خوده همونام شده تاپیک میزنن .. اگه از شوهرم جدا بشم میتونم زود ازدواج کنم !!!!😐😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
شما خودت حاضر نیستی با ادم زیر ۱۸سال بحث کنی(طبق امضات(چرا چون به نظرت عاقل وبالغ نیست!چطوریه که این ...

مگه گف ۱۲ سالش بوده ازدواج کرده ؟!! متاسفانه دخترای الان به هیچی عقلشون نرسه به دوس پسر و شوهر خوب حالیشونه  !!!

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2810