2777
2789
عنوان

منی که زود ازدواج کردم بهتون میگم زیر 20 سال ازدواج اشتباه محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 122 پست
پس چرا دوستای من زیر ببست ازدواج کردن انقدر راضی ان

از منم بپرسن از زندگیت راضی میگم به شدت

ولی پیشنهادم به دخترای همسنم اینه که واسه وارد شدن به دنیای متاهلی عجله نکنن لذت مسیرشونو تا اخر بچشن بعد ازدواج کنن

لایک نکن خواهر منننن  
به خدا پریشب یه عروسی بودیم عروس و داماد هر دو ۳۱ ساله.حالا هر کی باشه میگه تک پسر با این وضع مالی ر ...

واقعن منم خیلی دوستای شوهرم

اینجورین اکثرن سن بالا با دخترای همسن خودشون که چند سال با هم تو رابطه بودن ازدواج میکنن

چند سال کار کردن و خوشگذرونی و بدون احتیاج به کسی میرن سر خونه زندگیشون

خداوکیلی چون سنشون بالاست نه زیر دست خانواده ان نه بچه بازی دارین

خیلی زندگیای مستقلی دارند

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا پریشب یه عروسی بودیم عروس و داماد هر دو ۳۱ ساله.حالا هر کی باشه میگه تک پسر با این وضع مالی ر ...

این ینی پسره روان سالمی داره

متاسفانه فرهنگ جامعه ی ما یه جوریه از پسر پولدار انتظار میره حتما پدوفیل باشه و با۳۰خوردی سال سن بره دختر۱۵ساله بگیره

درحالی ک اصلش همینه،که با کسی وارد رابطه شی که از یه نشل هستین

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
این لذتی که میگی که تموم میشه؟۴۰سالگی.۳۰سالگی؟,کی؟وقتی کسی به مجردیش عادت کنه.کم کم سخت پسند میشه..ت ...

کسی نمیگه تا 40 مجرد بمون

جوونی کنین زندگی کنین بعد 20 سال ازدواج کنین

لایک نکن خواهر منننن  

اینا همش ب شانسه یک در هزار همچین اتفاقی براش میفته وگرنه من زیاد دیدم ک  سنشون رفته بالا دیگ‌کسی نیومده خاستگاری مجبور شدن‌ با به ادم‌ب درد نخور ازدواج کردن البته الان لطفا نپرین یهم‌چون خودم ۲۵ سالمه خاستگار نداشتم‌ازین ب بعدم‌ک اوصا دیگ بد تر میشه   

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
ازدواج زود بد نیست خودم راضمیم ولی خیلی زود با دغدغه و مشکلات زندگی رو به رو میشی لذتی که باید بچشی ...

معلومه خب چون وارد دنیای بزرگسالی شدی ، دیگه کسی نیستی که مامان بابات بار مشکلات خانواده رو بدوش بکشن برا همینه که آدما بعد از ازدواج پخته تر میشن الومتر و قابل مشورت تر میشن

بازم شرایط فرق میکنه ، من ارامشم بعد از ازدواج بیشتره

با اینکه دختر لوس خونه بودم ولی بعد از ازدواج خیلی ارومترم 

ولی خب شاید یکی بلوغ ازدواج نداره ، بعضیا حتی متاهلن ۴۰_۵۰ سالشونه ولی بازم بلوغ ازدواج ندارن 

بلوغ عقلی ملاکه بیشتر تا سن 

۱۷_۱۸ به شرطی که بلوغ ازدواج داشته باشی اوکیه

ولی من میتونم این نسخه رو برا همه بپیچم؟ قطعا نه 

ادم داریم سی سالشه مجرده از رفتارش میفهمی اصلا بدرد ازدواج نمیخوره حتی اگه خودشم بخواد

🤌🫀
این ینی پسره روان سالمی دارهمتاسفانه فرهنگ جامعه ی ما یه جوریه از پسر پولدار انتظار میره حتما پدوفیل ...

حالا نه ۱۵ ساله ولی حداقل ۴ _۵ سال از خودش کوچیکتر.

اکثر آدمهای بدرد بخور اصلا دختر زیر ۲۰ سال رو نمیپسندن

اینکه خوشبخت نشدی یا هر چی دلیل نیس برا همه نسخه پیچید . خیلیام خوبن و خوشبختن و راضی از زندگی

خوشبختم زندگیمم دوست دارم ولییی اگه برگردم عقب ترجیح میدم زود ازدواج نکنم

بحث خوشبختی و راضی بودن از زندگی نیست

لایک نکن خواهر منننن  
2810