2777
2789
عنوان

راجب رشته حقوق و گرایش هاش یکی توضیح میده

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
ممنون عزیزم خیلی کمکم کردی 💚فقط سوال آخر وکیل دادگستری چجوریه ؟ اطلاعاتی داری ؟

وکیل دادگستری اگه منظورت اسکوداس

یه نهاد وکالت مستقله که بیشتریا به این اقبال دارن و ازمون ورودیش رو سنجش میگیره نسبتا سخت تره

یه مدلم مربوط به قوه قضاییه اس که ازمونش رو خودشون طراحی و سنجش اجرا میکنه به نظر من ازمون راحت تری داره

زیاد تفاوتی با هم ندارن درکل

بحث استقلال و وابسته به ارگانی بودنه 

ولی مراحل کاراموزی و ازمون اختبار و وکالت پایه۱ گرفتن تو هردو بسیار شبیه همه

تعرفه هاشونم خیلی تفاوت نداره

درکل با دید باز بیا تو این حرفه

اول یه ازمون نسبتا سخت با متقاضی زیاد میدی که قبول بشی تازه شروع پرونده کاراموزیت هست که خودش حدوددو یا سه سال میشه و کلی تکلیف داری ولی امکان قبول کردن وکالت دیگران در دعاوی هم تاحدی داری

اگه همه مراحلشو بگذرونی تازه ازمون اختبار هست که غول مرحله آخره

اونو باید قبول بشی که بشی وکیل پایه ۱ دادگستری اون خیلی سخته باید خیلی تلاش کنی ولی تهش شیرینه

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیل دادگستری اگه منظورت اسکوداسیه نهاد وکالت مستقله که بیشتریا به این اقبال دارن و ازمون ورودیش رو ...

اگر آزمون اختبار رو قبول نشی بعدش دیگه کلا نمیتونی برای دادگستری آزمون مجدد بدی ؟

چرا فک کنم دویا سه بار تکرار میشه ازمون اختبار و اگه اصلا تو هیچکدوم قبول نشی دوباره باید از اول آزمون ورودی وکالت برا کاراموزی رو بدی 

تو این مورد زیاد تحقیق نکردم ولی فک کنم روال همین بوده

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی