2777
2789

من سینوزیت دارم حالم بده یک ماهه درمان نشده ، جایی نمیرم جز ضروری ها ، دانشگاه باز شده میرم کلاس هارو ولی خیلی سختمه ، سردرد بهم فشار میاره حال عمومیم خوب نیست ضعف دارم 

بعد دوستم گفت بیا بریم کتابایی که واسه دانشگاه لازم داریم بگیریم 

منم گفتم حالم خوب نیست با اون یکی دوستامون برو ، قهر کرده ناراحته میگه چطور دانشگاه میای ولی با من نمیای 

منم گفتم مگه بچه ای خب مریضم نمیتونم با حال بد پاشم تو خیابونا راه بیفتم که 

چیکار کنم 

شما بودین ناراحت میشدین ؟

❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن بابا دانشگاهو مجبوری بری اونجا رو که مجبور نیستیدوستت درک نداره

اخه نمیفهمه خودخواهه توقع داره حال خودمو بیخیال شم پاشم باهاش برم که ایشون تنها نباشه

❤️❤️❤️

مرسی عزیزم امتحان میکنم خدا کنه جواب بده سرم از درد داره میترکه همه دور چشمام درد میکنه

ببین عزیزم من خودمم بدجوری درگیر شدم فقط از خدا مرگ میخواستم.هیچ کاری هم نکنی همبن الان پاشو یه بخور مشتی بدهاگر بابونه یا آویشن داری حتما بریز داخل آبی که باهاش بخور میدی و حتما یه حوله یا ملافه بنداز سرت موقع بخور که حسابی سرو کله ات داغ بشه و کل صورتت خیس آب بشه و داغ بشه با دماغت بخار بده تو با دهانت بده بیرون بعد بخور اگر پودر انفیه داری استفاده کن اگرنه فقط پشت ابروها و بین ابروهاتو با دستات هی ماساژ بده بعدش هی برو فین کن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببین عزیزم من خودمم بدجوری درگیر شدم فقط از خدا مرگ میخواستم.هیچ کاری هم نکنی همبن الان پاشو یه بخور ...

بخور میدم همیشه با اکالیپتوس میدم 

همینکارو انجام میدم ، اویشنم داریم خدا خیرت بده مرسی عزیزم انجام میدم همرو

❤️❤️❤️