2777
2789

باز دوباره توی همون شعبه بررسی میشه؟!

اون قاضیش فاسده ممکنه جلوی تجدیدنظر خواهی و دادن حکم اصلی رو بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه از قاضی ها هرچی بگی بر میاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ما که عدالتی ندیدیم .من میگم بیدادگاه مناسبتره . طرف ما خودش قاضی اجرای احکام بود و شبانه با یک تلفن به دادستان حق کشی کردن .با قاضی فاسد حرفت به جای نمیرسه  .فاسدتر از ارباب های ایران قدیم شدن.قدرت دارند و به رعیت ظلم می کنند .اصلا اجازه نمیدن یک کلمه حرف بزنی

نه دادخواست تجدیدنظر اول باید تو شعبه بدوی صادر کننده رای ثبت و بعد ارسال بشه پرونده از صلاحیت قاضی ...

یک پرونده اعتراض به رای دادسرا (منع تعقیب) هم دارم که دوباره توی همون شعبه دادسرا گیر کرده نمی‌دونم چرا 

ممکنه بگن اعتراض وارد نیست؟ یا میفرستنش دادگاه ؟

یک پرونده اعتراض به رای دادسرا (منع تعقیب) هم دارم که دوباره توی همون شعبه دادسرا گیر کرده نمی‌دونم ...

اعتراض منع تعقیب رو ک مجدد دادسرا رسیدگی نمیکنه میره کیفری دو یا یک و..

منتها حضوری پیگیری کن ک بفرستنش سریع اول ماهه پرونده ها ارجاع میشه

اعتراض منع تعقیب رو ک مجدد دادسرا رسیدگی نمیکنه میره کیفری دو یا یک و..منتها حضوری پیگیری کن ک بفرست ...

لایحه روی این پرونده ها کی میتونم بذارم برای توضیحات تکمیلی؟

هم اونی که درخواست تجدید نظر دادم و رفته شعبه بدوی 

و هم این که توی دادسرا هست هنوز

نه نمی تونن تجدید نظر حق شماست

لایحه تکمیلی پرونده ای که بعد از درخواست تجدیدنظر به دادگاه بدوی رفته رو کی باید بذارم؟ الان که بدوی هست یا وقتی در شعبه تجدید نظر ثبت شد؟

لایحه تکمیلی پرونده ای که بعد از درخواست تجدیدنظر به دادگاه بدوی رفته رو کی باید بذارم؟ الان که بدوی ...

معمولا دادگاه تجدید نظر خودش به تجدیدنظرخواه اعلام می کنه که لایحه و مدارک رو برای دادگاه تجدید نظر بفرسته

کاربر آقا 
دادخواست تجدیدنظرتون هنوز ارجاع نشده؟اعتراضتون به منع تعقیب چی؟

تجدید نظر هنوز تازه به دادگاه بدوی رفته که بعد از اون بره به شعبه تجدید نظر بگمونم 

منع تعقیب دادسرا هم هنوز توی همون دادسرا هست و هنوز به دادگاه ارسال نشده 

2810