2777
2789
عنوان

لباس عروس لری

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
آها من خودم لر ممسنی هستم با توجه به لباس خودمون راهنمایی کردم 😅بله خرم آباد پوششون به خاطر هم‌جوار ...

ممنون عزیز دلم 😘😘🙏🙏

پروفایلمو از اینترنت سرچ کردم لباسشم قشنگه😍😍

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزمقشنگ تویی

فدات شم خودتم قشنگی😘😘😘 خانمای لروکورد همشون واقعااا زیبان و به دلنشین 😍😍 البته هزارماشاالله مرداشون هم همه خوشتیپ و چهارشونه و مردونه😍😍😍

چشمای تو زیبا میبینن 😍❤️

الهی خوشبخت باشی عزیزم 

هیچ میدونی چند ساعت پیش داشتم ی تاپیک میدیدم سر ی موضوعی خیلی حالم بد شد و نامیدو کلی فکروخیال اومد تو ذهنم داشتم داغون میشدم بعد یهو الارم زنگوله رو دیدم اومدم دیدم شما ریپ زدی و کلا حواسم رفت به لباس عروس و اینا خیلی قبلش چند دقیقه حالم بد بود... شما شدی دست خدا برام ازون حال و هوا بیام بیرون😘😘 معلومه دختر دل پاکی هستی 😍😍 هم زیبا صورت هم زیبا سیرت 😍😍😘😘 از خدا میخوام بهترینا نصیبت بشه و هرمردای داری بهش برسی😘😘🙏🙏❤❤🌹🌹🌹

الهی خوشبخت باشی عزیزم هیچ میدونی چند ساعت پیش داشتم ی تاپیک میدیدم سر ی موضوعی خیلی حالم بد شد و نا ...

فداتشم عزیزدلم خداروشکر ناخواسته باعث این شدم منم خوشحالم چند خطی با تو هم صحبت شدم مهربون 

ان‌شاءالله که هم کلی خوشبخت بشی و هم همیشه خدا هواتو داشته باشه عزیزم❤️❤️❤️

فداتشم عزیزدلم خداروشکر ناخواسته باعث این شدم منم خوشحالم چند خطی با تو هم صحبت شدم مهربون ان‌شاءالل ...

همچنین برای شما عزیزدلم 💓🙏😘