2777
2789
عنوان

خوشحام کراشم استوریمووو لایک کردهههه وای خداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 46 پست
عکس قرمه سبزی با سالاد شیرازی بزار زیرشم بنویس خودم پزاینو قطعا ریپلای میزنه😂بعدش دیگه صحبتو ادامه‌ ...

تو پیجم فک و فامیل هست این خیلی ضایعش حس میکنم😅

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون براش مهمه که فالوش داشته باشید و وقتی آنفالوش کردید متوجه شده این یعنی پیگیر شما بوده و چکتون کر ...

والا باز نمیشه بهش اعتماد کرد  یه آقایی بود همینقدر پیگیر وکنجکاو  ..به گفته ی خودش دوسال تموم منو چک میکرد هر روز فالوور و فالووینگهامو چک میکرده! انفالو و ریمووش کردم سر سه ماه زن گرفت😆 ادعای دوس داشتنش میشد

2805
وقتی ریپلای کرد فقط ایموجی فرستاد؟

نه یه بار پیام داد چرا آن فالو کردی میشه دلیلش بگین منم گفتم تو پیجم فقط آشنا هس،بعدش اون گفت منم آشنا هستم🌹

میشه لطفاً دوباره فالو کنی

منم یکم کشش دادم اونم گفت حالا فالو میکنی یا نه؟منم گفتم باشه

اونم تشکر کرد

عه چرا

چون پسرا وقتی کلوز فرند باشن یه حس شکم سیری بهشون دست میده . با خودشون میگن حتما دوستم داره که منو گذاشته کلوز

اما وقتی استوری عادی بزاری با خودشون میگن این عکسو به جز من پسرای دیگه ای هم که تو پبجشن میبینن و یه حس رقابت بهش دست میده و میاد جلو و پیشنهاد میده چون میترسه که اون پسرا زودتر بیان و تورو ببرن😂

چون پسرا وقتی کلوز فرند باشن یه حس شکم سیری بهشون دست میده . با خودشون میگن حتما دوستم داره که منو گ ...

تو پیج من تنها خودش پسره همه دختران😂😂😅

2810