2777
2789
عنوان

من سر پسرا خیلی پاچه میگیرم

108 بازدید | 11 پست

کافیه یکم حس کنم داره ریز لاس میزنه 

یجوری میرینم بهش ک 

کلا وجودش تخریب شه 

حتی چند بار خیلی سود داشت برام نتونستم تحمل کنم تا خرم از پل بگذره 

اسمم با جون بگن مثلا قاطی میکنم

چیکار کنم انقد چندشم نشه قاطی نکنم

حتی رلم داشتم حرفای عاشقونس برام مسخره و حال بهم زن بود کاهی 🤢 الکی چنتا جمله محبت امیز داشتم اونارو براش میفرستادم اخه میگفت چرا تو نمیگی 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلخی رابطه دیگران برات تجربه شده؟

نه تجربه همون یبار داشتم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
ازدواج کرده بودی؟

نه مجرد

فکر میکنم هرکسی دلت رو نمیگیره

اره دقیقا مثلا طرف خیلی خوب باشه حس پیدا کنم 

توقع خاصی از طرف داری.و دوس داری شخصیتش مثل خودت باشه پخته زندگی باشه

نمی‌دونم بخدا چیه یکم که لاس میزنه حالت تهوع میگیرم حتی از منافعم میگذرم اینجوری نمیتونم تحمل کنم 

اگه لاس نزنه فقط در مورد مسائل درسی یا کاری باشه بهش حس بهتری دارم ممکنه خوشم بیاد

ولی تایپ خاصم دارم مثلا یکی هست از نوجوانی دوسش دارم انقد خوبه بهتره از منه نمیتونم بهش بگم اون اکه اینکار کنه فک نکنم بدم بیاد