2777
2789

امروز خیلی ناراحتم بودم گریه کردم دعوا 

بچم خیلی گریه میکرد گفتم میخام بیرون رفتم اون نیومد  

بعدش که اومد تو ماشین من بحث کردم گفتم طلاق میخام دوستت ندارم  یهویی از دهنم پرید گفتم جون بچم قسم 

خدا منو مرگ بده میدونه وقتی این قسم میخورم راست میگم

یک ماه دوست ندارم خسته شدم ازت فلان اونم هیچی نگفت. تا اخر ماشین. کارای که انجام داده رفتارای بد منظورمه بهش گفتم اون گف من گ ور خوردم غلط کردم فلان من گفتم منو ببر خونه میخام وسیله هامو جمع کنم جمع کردم گفتم فردا میرم خونه بابایم ولی من عاشقشم توی  دهنم یهویی بیرون رفت میخاستم حساسشو ببینم الان چیکار کنم هم اون از کاراش پشمون بشه هم من کوچیک نشم ؟؟؟؟؟؟ هم یکم بیشتر قدرمو بدونه  دیگه دوستم نداره ینی میگن مردها کینه ای سریع به دل میگیرن میترسم 

چقدر بگم‌تا به بلوغ فکری نرسیدین ازدواج نکنید

الکی تا زرتی میشه طلاق

قبحشو میشکونید

خودتونم بی ارج می کنید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه چندروز بی محلش کن خودش میاد آشتی 

بعدش جلو چشم بچتون دعوا نکنین وبچه گریه کنه 

چون چندسال دیگه بچه افسرده وعصبی میشه 

نکنین این کارا رو 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
اگر غلط املایی داشتم ببخشید عجله ای نوشتم الان شوهرم خوابیده برای فردا چیکار کنم برم بمونم کلی مشکلا ...

الان برو تو بغلش بخواب تا صبح صبح ک بیدار شد میبینه توو بغلشی همه چی اوکیه

بیدارش کن اشکال نداره معذرت خواهی ادم کوچک نمیکنه

بالاخره یه مرد هم دیدیم

تاحالا هرچی دیدیم مذکر بوده

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

این چه کاریه آخه اگه از دهنت در رفت چرا دگ انقدر کشش دادی تازه این بار به این جملت اهمیت میده میگه غلط کردم از سری بعد بی اهمیت میشه براش 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم