2777
2789

مرسی اومدین

بچه ها مشکل یکی از دوستامه

چون اکانتش رو فامیل میشناسه نتونست تاپیک بزنه

خودش تو تاپیک هست و نظراتتونو میخونه

تازگیا با یکی آشنا شده که فیلم و عکسای جنسی میفرسته

(جنسی نه در حد رابطه و اینا بوس و بقل و معاشقه و اینا)

این دوست مام نسبت به این موضوع حس خوبی نداره

چی به پسره بگه که هم محترمانه باشه هم دیگه این فیلم و عکسا رو نفرسته

یاشاسین دکتر پزشکیان❤️

ازش جدا شه

آدما رو عوض نکنید

با کسی برید تو رابطه که باب میلتون هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این نامحترمه

نمیشه باهاش محترمانه حرف زد

فقط کات

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بلاکش کنه کسی که برای یک دختر این چیزا میفرسته دیگه نباید فکر کنین که دلش نشکنه اون کم کم داره عادی میکنه برای این دختر این چیزارو بنظرم ادم نباید هیچ وقت نفر اولی باشه که کسی از راه بدر کنه چون گناه اون بیشتر حجب و حیا طرف ازبین میره که راحت تر باهاش س ک ..چت کنه یا رابطه برقرار کنه بعد ولش کنه

دخترا دوستم میگه ازش خوشش اومده نمیخواد جدا بشه

من اگه جای دوستت بود همچین به دوقسمت نامساوی پسره رو تقسیم میکردم یک قسمتش که میدونی کجاشه میدادم سگ بخوره یک قسمت خودشه میدادم مادرش که بفهمه اینجوری بچه تربیت میکنن رو کسی بلند نشه برای دختری که معلوم نیست چقدر خانواده اش سختی کشیدن تا این بزرگ بشه