2777
2789
عنوان

مادر شوهر

116 بازدید | 12 پست

خانوما من دیشب خونه نامزدم خوابیده بودم بعد امروز صبح که اومدم خونه خودمون خواهر شوهرم زنگ زد مادرشوهر ناراحته شما حرمت ها رو نگه نمیدارید چرا درو پیچ میکنیدو چرا بین هم بالشت نمیذارید ( این حرفارو مادر شوهرم گفته ) 

بنظرتون به مادر شوهرم بگم اگه از رفتار من ناراحتید به خودم بگید ؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه کشش نده  

خوششون نمیاد تو نامزدی خونشون بمونید

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بالشت بزارید بینتون؟؟؟

بگو پسرت زن گرفته ک دیوار بالشتی درست کنه!!چقدر مادر شوهر پرو و پروتر از ایشون خواهر شوهرت ک روش شده بهت ز بزنه و بگه اینارو کاش جوابشونو ب بهترین حالت ممکن میدادی

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
بالشت بزارید بینتون؟؟؟بگو پسرت زن گرفته ک دیوار بالشتی درست کنه!!چقدر مادر شوهر پرو و پروتر از ایشون ...

بنظر شما چی بگم بهتره 

نمیتونم از مادرم نظر بخوام چون خیلی ناراحت میشه دعوا راه میندازه تو کتش نمیره

بنظر شما چی بگم بهتره نمیتونم از مادرم نظر بخوام چون خیلی ناراحت میشه دعوا راه میندازه تو کتش نمیره

والا بگو بالشت هم کارساز نیست مادرجان در جریانید که

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بنظر شما چی بگم بهتره نمیتونم از مادرم نظر بخوام چون خیلی ناراحت میشه دعوا راه میندازه تو کتش نمیره

مامانتون حق دارن بنده خدا واقعا زشته اخه

ب شوهرت بگو خیلی بهم برخورده و نباید اجازه بدی تا این حد دخالت کنن ک حتی ب اتاق خواب زنو شوهر کار داشته باشن والا دوره قاجار هم نامزد بازی میکردن بعد الان شما دوتا درو نبندین و بالشت بزارین بینتون! 

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...
مامانتون حق دارن بنده خدا واقعا زشته اخهب شوهرت بگو خیلی بهم برخورده و نباید اجازه بدی تا این حد دخا ...

هنوز به شوهرم نگفتم نمی‌دونم بگذرم یا برم این موضوع رو به مادر شوهرم با لطافت و احترام بگم و برگردم دیگه هم فقط با دعوت برم شبم نمونم