امروز من بعد ظهر خونه داییم بودم دیدم وقتی اومد خونه ناراحت بود ازش پرسیدم که چه اتفاقی افتاده گفت که مربیمون منو پیش یکی گذاشته و اون گفته پیش من نشین تو خیلی زشتی... یه طوری تعریف میکرد خیلی براش نگران شدم
و اینکه پیش دبستانی هست دختر داییم😓
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قویتر باشی 💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالیای داشته باشی(:'🌱
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه شرکت جدید اومده از الوزو خیلی بهتر و پرسود تره و خودم و اطرافیانم کلی درآوردیم ازش. هر روز و همون لحظه میتونید سود رو برداشت کنید و بردارید. خیلی خوبه . هر کی خواست در خدمتم و فوق العادس. آیدی تلگرامم @Amir121372
منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قویتر باشی 💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالیای داشته باشی(:'🌱
اتفاقا بهترین فایده مدرسه همین تعاملات بچه ها با هم دیگست،،چون بچه ها کم کم یاد میگیرن ادمای سمی هم وجود دارن بهش بگین خیلی زیباست واون دختره چون خودش زیبایی کمی داره و داره رنج میکشه خواسته دختر داییتو برنجونه،
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛