2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار خوبی کردم این حرفو ب نامزدم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور میشورم هرازگاهی.یعنی شوهرت خونه شما ظرف میشوره؟

آره ما از اول قرار گذاشتیم همه چی مساوی هزینه ها رو با هم پرداخت می کنیم کار خانه رو اون بیشتر انجام میده. من ناز می کنم از سر کار میام می گم خسته ام. من ظریف ترم زودتر خسته می شم. 😁😁😁

آره ما از اول قرار گذاشتیم همه چی مساوی هزینه ها رو با هم پرداخت می کنیم کار خانه رو اون بیشتر انجام ...

اینجوری بهتره. کار خوبی میکنی پیش مادرشوهرت نمیزاری همسرت بشوره وگرنه یادش میده نشوره و..

من شاغل نیستم بهش میگم میگه من صبح تا عصر سرکارم ولی تو خوابیدی

2805
اینجوری بهتره. کار خوبی میکنی پیش مادرشوهرت نمیزاری همسرت بشوره وگرنه یادش میده نشوره و..من شاغل نیس ...

اینا رو از خانه یاد می گیرند پسرا. خواهر همسرم می آد خونمون نفسش بند می آد همسرم تو خونه کار می کنه. آنچنان می دوئه می ره تو آشپزخانه که انگار جنایتی رخ داده. خودش وایمیسه کار کردن می گه تو بشین‌. همسرم هم میاد میشینه. من مجبور میشم برم. واقعا کار خانه سنگین تر از کار بیرونه. خیلی سخت تره. روزایی که خونه می مونم شب از خستگی غش می کنم. 

دقیقاً. همسرم خوب کار نمی کنه‌. سمبل می کنه. اما می فهمه کار تو خونه بخور بخواب نیست.

ببخشید کار همسرتون چیه؟

همون دقیقا نامزدم چجوری میگه میخوابی انگاری کار خونه خیلی راحته