2777
2789
وای کی آنقدر دخترا آویزون شدن؟😐خو تهش که چی لعنتی؟؟

یه دوس دختر داده دکتر هم هست باورت میشه زنگ میزنه تلفن خونه گوشی مامانم که چرا محمد جواب منو نمیده..بعد این خانم ماهانه به حساب داداشم میلیونی پول میزنه هرشب میاد دنبالش شام باهمن هرشب.کلی لباس براش میخره.تازه داداشم وقتی میره پیشش به خدا با لباس خونه حتی موهاشم شونه نمیزنه ولی دختره اوه..اصلا دیونه شدم باورم نمیشه چشونه دخترا.

😡فقط طلاق😡
یه دوس دختر داده دکتر هم هست باورت میشه زنگ میزنه تلفن خونه گوشی مامانم که چرا محمد جواب منو نمیده.. ...

یعنی انگار همه پسرا از رو زمین محو شدن فقط داداشت مونده😂چیکارس مگه؟ قیافش خیلی خوبه؟ 

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی انگار همه پسرا از رو زمین محو شدن فقط داداشت مونده😂چیکارس مگه؟ قیافش خیلی خوبه؟

بیکاره کلا سر کار نمیره مگه دخترا میزارن بره سر کار خیرنبینن.ازربس الکی پول بهش دادن مامانم میگه برو سرکاد میگه چرا الکی برم سرکار وقتی حسابم هرماه پر پوله..خیلی برا ایندش نگرانم نه کاری داره نه حرفه ای. نه بیمه هست.هیچ.تنها کاری میکنه فقط میره باشگاه..

راستی یه شب بحث کار اینده بود گف صب کن بهت یه چی ثابت کنم زنگ زد به یه دختره گف پول نیازم ماشین دوستم دستم بوده تصادف کردم ۱۰۰ میلیون الان لازم.دختره پنج دقیقه بعد اومد در خونه کی بهش طلا داد گف برو بفروش..داداشم رفت فرداش فروخت برا خودش ست دستبند گردنبند گرفت.به قیمت ۱۶۳ میلیون.تازهدماشینم براش خریدن..

مامانم خیلی نگرانه ایندشه میگه هیچی نمیشه

😡فقط طلاق😡

یعنی بارها دیدم نصف شب گرسنش شده زنگ زده دوس دخترش که من گرسنمه نیم ساعت بعد دختره با بهترین غداهایرکه خریده در خونست

تازه واسه منم میاره..واسه منم گاهس دوس دختراش هدیه میخرن🤭

😡فقط طلاق😡
بیکاره کلا سر کار نمیره مگه دخترا میزارن بره سر کار خیرنبینن.ازربس الکی پول بهش دادن مامانم میگه برو ...

خیلی بی وجدانه ببخشید😑

یعنی بارها دیدم نصف شب گرسنش شده زنگ زده دوس دخترش که من گرسنمه نیم ساعت بعد دختره با بهترین غداهایر ...

میخوان خود شیرینی کنن بگیرتشون😂ولی جدی از دختر بودنم خجالت میکشم بابت همچین دخترایی خودتم شانست مثل داداشته؟

میخوان خود شیرینی کنن بگیرتشون😂ولی جدی از دختر بودنم خجالت میکشم بابت همچین دخترایی خودتم شانست مثل ...

نه بابا

ولی متاهلم ولی همسرم خیلی دورم میگرده بعد ۱۴ سال زندگی هرکاری برام میکنه خیلی دوسم داره...

😡فقط طلاق😡
خیلی بی وجدانه ببخشید😑

والا روزی صد بار باهاشون بحثش میشه به  فحش میشه اونارو میگه بهم زنگ نزن حتی یه بار عصبی شد گوشی زد تو دیوار شکست.دختر ایفون اخرین مدلش خرید اورد داد دم بهش..

والا خودشون کرم دارن

😡فقط طلاق😡
نه باباولی متاهلم ولی همسرم خیلی دورم میگرده بعد ۱۴ سال زندگی هرکاری برام میکنه خیلی دوسم داره...

خب پس تو هم خوش شانسی تو یه عشق موندگار داری این رابطه های سطحی داداشت به چه درد میخوره

خب پس تو هم خوش شانسی تو یه عشق موندگار داری این رابطه های سطحی داداشت به چه درد میخوره

اره مامانمم همینو میگه.همش میگه دخترا بدبختش کردن اگر ساپورتش نمیکردن الکی پول بهش نمیدادن این میرفت سرکار نرد میشد تو زندگیش.دوروز دیگه بخواد برم براش خواستگاری بگم چکارست

😡فقط طلاق😡