کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 عنوان چرا بعضیا استوریای اینستارو لایک نمیکنن کراشم هم لایک نمیکنه مثل خر نگا میکنه فقط | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 26 پست عکس از خودم نمیزارممثلا چند وقت یه بار یه تیکه اهنگ میزارم یا تو جاده فیلم میزارم یا تکستمراشم قبلا لایک میکرد الان نمیکنه فقط نگا میکنه☹️ولی من همیشه از اونو لایک میکنم☹️چکار کنم بازم لایک کنه ممکنه چون حسی نداره بهم لایک نمیکنه؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 1403/07/01 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولوفم عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 721 بچه الان اینکه کسی اصلا استوری های منو لایک نمیکنه عجیبه یعنی؟
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 جذابیتی نداره فکر کنن براش وگرنه که لایکمیکرد یا حتی ریپلای من جذابیت ندارم براش یا استوریام؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 منظورت از ( از اونو لایک میکنم ) واسه اونو عه؟ من استوریاشو لایک میکنم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 بچه الان اینکه کسی اصلا استوری های منو لایک نمیکنه عجیبه یعنی؟ مال منو بقیه لایک نکنن مهم نیست ولی اینکه کراشم هم نمیکنه دلم نیگیرع 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 به نظرم یادش میره عمدی نیس اوهومچکار کنم یادش نره😂از اونو لایک کنم یا نه؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4892 نه تو ماه فوقش چهار پنج بار بزارماون اکثرا عکس خودشو میزاره همیشه لایکش میکنم بهش محل نده چون هرچی بیشتر بهش بها بدی بیشتر خودشو دست بالا میگیره زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 بهش محل نده چون هرچی بیشتر بهش بها بدی بیشتر خودشو دست بالا میگیره یکی دوبار باهاش شوخی کردم فکر کرده چه عن یه فامیل نزدیکمه برا همین یه کم راحتم باهاشچجوری دیکه محل ندم؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4892 یکی دوبار باهاش شوخی کردم فکر کرده چه عن یه فامیل نزدیکمه برا همین یه کم راحتم باهاشچجوری دیکه محل ن ... از لایک نکردن و کم کردن تماس و پیام و اینا زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2089 از لایک نکردن و کم کردن تماس و پیام و اینا پیام که نمیفرستم زیاد براش ماهی یه بار فوق فوقشدیگه اونم نمیفرستماستوریاشو هم لایک نکنم☹️؟ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4892 پیام که نمیفرستم زیاد براش ماهی یه بار فوق فوقشدیگه اونم نمیفرستماستوریاشو هم لایک نکنم☹️؟ به روحیه خودت نگاه کن ولی من باشم لایک نمیکنم. کل فالورام اول اونا فالو کردن بعد من زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد