2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله باید جواب داد و برعکس چیزی هم فک میکنی دقیقا واسه اون ادم خیلی مورد احترام قرار میگیری بعدش

بخدا منم تجربه کردم یعنی ده سالم گذشته ها این ادم دیگه جرعت نکرد به من تیکع بندازه یجوری نسخشو پیچیدم😂😂😂

یادش بخیر

دختر عموم هر جا میشستیم دختر عموم میگف دراز،زرافه(من 161 اون 155)

چند بار گفت چیزی نگفتم انداختم به خنده

یبار گفت برگشتم گفتم حالا یسریارو دیدی قدشون کوتاهه؟

یسریا شعورشون؟یسریا عقلشون؟

تو از اون دسته یسریایی هستی که همه این ویژگی هارو باهم داری...با یه لبخند و سکوت ماجرا کلا تموم شد و اون شد آخرین باری که همچین حرفی بهم زد.

یادش بخیردختر عموم هر جا میشستیم دختر عموم میگف دراز،زرافه(من 161 اون 155)چند بار گفت چیزی نگفتم اند ...

واینایی خداااا من قدم ۱۶۵ بعد همش بهم میگن دراز و زرافه همان خواهر تا دخترعموم همیشه هم دنبال همچین جوابی بودم الان یابیدم🤑😉

بوس بهت ازش استفاده میکنم

به نظر من باید تا جایی جوابشون رو داد که سطح شعورتو در حد اونا نیاری پایین

بعضی ها تو این تیکه ها و بحث ها چون میدونن تو از اونا بهتری میخوان سطح شعورتو بیارن پایین 

باید ببینیم هدفشون از این کار چیه 

چون میدونن تو ازشون بهتری

مثلاً من دختر عموم پام رو لگد کرد که من بهش چیزی بگم و دعوا را بندازه چون خودش قبلاً با یکی از دختر عموهام دعوا کرده بود و همه پشتش حرف می‌زدن می‌گفتن خیلی وحشی هست و چون زورش میاد که من بهترم ی‌خواست این کارو بکنه تا من رو در سطحش بیاره پایین

ولی من چیزی بهش نگفتم چون ی‌دونستم هدفش چیه بعضی وقتا جایز نیست که جواب همچین آدمیو داد