2777
2789

یکی از دوستانم و چند نفر دیگه از اطرافیانم هستن.

که اکثر مواقع درحال فخر فروختن محسناتشون از لحاظ ظاهری و یا دارایی یا حالا هرچی هستن.

جالب اینجاست  هیچ ویژگی اخلاقی خوبی برای تعریف ندارن.

من نمیدونم وقتی طرف میشینه کنارم از یه چیزای بیخودی تعریف میکنه چه عکس العملی نشون بدم؟

گاهی تاییدشون میکنم ولی میبینم یهو هوا برشون میداره شروع میکنن منو تخریب کردن.

مثلا من با یه خانمی توی محل کار دوستم .از قضا دو تا از همکارام عروسیشونه. یکیشون منو دعوت کرده یکیشون این دوستمو دعوت کرده. حالا این دوستم هی میشینه بغل گوش من فخر میفروشه که من دعوت شدم و (مثلا تو نشدی) و فلان کارو بکنم و فلان چیزو بپوشم. 

ازون طرف درباره اون همکارم که دعوتش نکرده هی بد و بیرا میگه فحشش میده میگه اصلا دعوتم کنه نمیام پول الکی بدم که چی انگرا عروسی با عروسی فرق داره.

درحالیکه اون همکارم که منو دعوت کرده پولدار تره سمت بالاتری هم داره ولی من هیچی نمیگم.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

عزیزم یه آدم فخرفروش تاوقتی بیننده داشته باشه وگروه تشویق کنندگان کار ش پیش میره حالاتوچندباردیدیش خودتوبزن به ندیدن ونگاه کردن ببین میتونن بازپزبدن

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

هیچی .این فخر فروشی جزئی از عقده است.بزار عقده هاشو خالی کنه بگو درسته تو درست میگی نقشتو تو زندگی و دوستی باهاش کمرنگ تر کن در واقع دوری و دوستی بهترین گزینه ست برای آدمای حسود و فخر فروش ..آرامشت مهم تره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه آدم فخرفروش تاوقتی بیننده داشته باشه وگروه تشویق کنندگان کار ش پیش میره حالاتوچندباردیدیش خ ...

شوهرمم هم همینو میگه آفرین بهت

2805
هیچی .این فخر فروشی جزئی از عقده است.بزار عقده هاشو خالی کنه بگو درسته تو درست میگی نقشتو تو زندگی و ...

گاهی این آدمها نزدیکانمون میشن نمیشه خیلی کمرنگ شد.

گاهی این آدمها نزدیکانمون میشن نمیشه خیلی کمرنگ شد.

خودتو به ندیدن و گوش ندادن بزن .گاهی وقتا آدما تو زندگیمون درس زندگی برامونن که بتونیم تو این جامعه باهر قشری سرو کله بزنیم ، بگیم عه این اخلاقش مثله مثال دختر خالمه عه این اخلاقش مثله خواهرمه پس راحت تر میتونی باهاش کنار بیای.

خودتو به ندیدن و گوش ندادن بزن .گاهی وقتا آدما تو زندگیمون درس زندگی برامونن که بتونیم تو این جامعه ...

آره از رفتار اونا گاهی درس میگیرم که خودم اینجوری نباشم.اما خب تحمل اونام گاهی برام سخت میشه تا حدی که وقتی میبینمشون فقط اونا دارن حرف میزنن من اصلا حرفی ندارم برای گفتن چون اونا نمیخان بشنون.

آره از رفتار اونا گاهی درس میگیرم که خودم اینجوری نباشم.اما خب تحمل اونام گاهی برام سخت میشه تا حدی ...

نمیخواد حرفی بزنی .داری میگی طرف فخر فروشه یا حسود این دوقشر جامعه رو تو بیای باهاشونم حرف بزنی گوشاش کیپ میشه میگه بسه بزار من از خیالاتم بگم من بالاتر از همه م با کاراش بزار اون بالا بشینه بعد اون چوبی که روش نشسته اینقدر با خیالپردازیا دورو برخودشو رویایی کرده که کم کم اون چوبو ترک میخوره میفته وکسی نیست دیگه کنارو دورو بر .بزار اسب خیالاتشو بتازونه تو خیالاتش کیف دنیا رو کنه.برای خودت خوش بگذرون مهم نباشه چی میگه

نمیخواد حرفی بزنی .داری میگی طرف فخر فروشه یا حسود این دوقشر جامعه رو تو بیای باهاشونم حرف بزنی گوشا ...

اینم حرف درستیه قرار نیست که برای چند ساعت معاشرت با آدما انقدر سخت بگیرم و مو رو از ماست بکشم. فقط همه سعی ام اینه روم اثر منفی نذارن. چون زیاد اعتماد به نفس ندارم گاهی حس کم بودن بم دست میده