2777
2789
عنوان

من دوسش داشتم ولی خیانتاش امون نداد🙃💔

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
شما چرا جدا شدی عزیزم چقدر زمان برد؟چند وقته جدا شدی آره واقعا سخته ولی باید کنار بیاییم من همه چیشو ...

جدا نشدم. ولی یک سال و چند ماهه جدا زندگی میکنم... من و دخترم رو از خونه بیرون کرد.

دلیلش زیاد بود. دخالت و حسادت خونوادش مخصوصا مادرش. بچه ننه بودن خودش. توهین و کتک کاری، خیانت...

دعانویس همش الکیه. انقد رفتم و پول خرج کردم... بیفایده بود

رفتی پیش کلاهبر.دار مثلا طلسم دفینه ایو بهت گفتن کجا  چال کردن برات؟ بهت گفتن رو کدوم لباست جادو کردن؟ نه اگه اینارو گفتن دعا نویس قهاریرهست

منتظر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اینجایی که من رفتم بخدا حرفای دلمو زد نه کم نه زیاد کاش نزدیک بودی 🙃💔

برا سرکتاب و فا ل و ... درست میگن تا حدودی. ولی دعاهاشون بی تاثیره.از من می‌شنوی نرو دنبالش. من حدود ۲۰ تومن پولم توی این راه رفت

رفتی پیش کلاهبر.دار مثلا طلسم دفینه ایو بهت گفتن کجا چال کردن برات؟ بهت گفتن رو کدوم لباست جادو کرد ...

نه این حرفا رو نزدن آدرس طلسم و ... ندادن. ولی پیش کسایی رفتم که خیلیا ازشون راضی بودن و تعربفشونو کردن.شاید ۸-۹ تا دعانویس رفتم. وقتی دیدم همشون عین‌همن، دیگه اعتمادم کلا از بین رفت

نه این حرفا رو نزدن آدرس طلسم و ... ندادن. ولی پیش کسایی رفتم که خیلیا ازشون راضی بودن و تعربفشونو ک ...

وا مگه میشه یه دعا نویس مشهور اینارو نگه تعجب میکنم

منتظر...