2777
2789
بستگی به خودت داره یکی انقدر روحیه قوی و با اراده ای داره که با هر مسئله سختی کنار میاد یکی هم مثل م ...

عزیزم زنده باشه 

و خدارحمتش کنه اون دگ عمرش ب دنیا نبوده

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بچه رو اگه بهت میده ببر اگه قبل طلاق ازت بگیره که بتونه منصرفت کنه بعد طلاق بهت برمیگردونه چون نمی ...

ببین آنقدر منو کتک زده آنقدر شکاک بوده بددل بود روانی بوده اززندگی منو سیر کرده فقط میخام از دسش فرارکنم‌مو روی سرم نذاشته از بس کتکم زده 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسایی که جدا شدید زندگی بعد از طلاقتون چطور هست؟ من بیست سالمه تاپیکم یکم توضیح دادم شوهرم چطوره اگه ...

من نشدم ولی میدونم بهتر از زندگی نکبت الان من ط هستش  براخودت آزاد میشی 

عزیرم خداروشکر سرسامون گرفتی من خانوادم پشتمن خرج میدن خودمم اون موقع آزادم مثل الان اسیر نیستم میرم ...

ببین بستگی داره به آدمش من کسی رو قضاوت نمیکنم اما مادرایی ک بچه رو ول می‌کنن نمیتونم درک کنم حتی مادر من وقتی طلاق گرفت تمام تلاشش رو کرد من دست پدرم نیوفتم ک نامادری اذیتم نکنه و منو برد با خودش اما بعد چن سال ازدواج کرد منو ول کرد خونه مادربزرگم خیلی روزای بدی بود هرچی بگم کم گفتم یهویی کل دنیام تیره و تار شد الان ک یادم میوفته گریه ام گرفته 😭 منی ک وابسته پدر و مادرم بودم عاشقشون بودم همه جا منو میبردن اما یهویی جدا شدن پدرم دور شد مادرمم بعد چن سال ولم کرد رفت... 

ی روز از مدرسه اومدم خونه گفتن مادرت میخواد ازدواج بکنه گفتم مامان منم میبره؟ بابابزرگم گفت نه تو پیش ما میمونی دختر مایی!! نشستم تا شب گریه کردم تو حیاط ی حس غیر قابل وصفه چجوری بگم!! احساس ناامیدی ترس دوری مادرم 😭با اینکه مامان بزرگ و بابابزرگم خیلی دوسم داشتن اما پدر و مادر چیز دیگس بعد مرگ این دوتا عزیز من آواره شدم!! بخاطر آوارگی مجبور به ازدواج اشتباه با یه بچه ننه نامرد شدم خیلی زندگی غم انگیزی داشتم واقعا مادرم چطور منو ول کرد😭 چطوردلش اومد ی بچه کلاس سوم رو ول کنه منی ک خیلی کوچولو بودم بعدشم ک پدر مادرش مردن از ترس شوهرش نمی‌تونست منو نگه داره الهی بمیرم واسه اونهمه بدبختی ک کشیدم، تورو خدا تو مادر خوبی باش مادر باش ن فقط کسی ک زاییده اون بچه رو من طاقت ی لحظه دوری بچمو ندارم حتی فکر اینکه روزی نبینمش دیوونه میشم تورو خدا نریزید سرم من زخم خورده ام جای بقیه قضاوت نکنید ی مادر اگه زندگیش خوب نیست نباید بچه بیاره بدبختش کنع همین و بس

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

یعنی سخت نیست من کلا ۲۰ سالمه سنم خیلی نیست ک بگم امیدی برازندگیم ندارم و اینک اگ کلا حضانت بدن به ...

یعنی چی این حرفا تو به وظیفت عمل کن لااقل نمیگه منو گذاشت رف ...میگه تا ۷سال نگهم داشت ومحبت کرد پدرم ازش گرفتش...هیچ بچه ای محبت واقعی رو از یادش نمیبره...تو ۷سال رو چشمات نگهش دار ....اون وابستت میشه پدرش بخوادم نمیتونه ببرتش چون میبینه بجه بیقراره تو هس دوباره میده به تو...درضم اون تو این ۷سال دوباره ازدواج میکنه بچه دارم میشه دخترتو نمیگیره دبگه ازت زن بابا نمیزاره ...تو مسئول اون بچه ای بدنیاش اوردی پس باید یا بمونی نگهش داری یا ببری باخودت ...بزاری بری ظلم کردی به بچت ....من همیشه میگم تا قبل بچه هردو طرف باید باهم جور درنمیومدن جداشن اما بچه که اومد هردو باید بسوزن وبسازن هرطوری که هس ....حالاطرف نیخواد دیونه باشه یا خلچل باشه یا هرجی بخاطر بچه باید هردو ادم بشن ....من مادرم با به ادم سخت گیر روانی بدهن فحاش وزندانبان از همه فک وفامیلش جداش کرده حتی یدونه خواهرش...دائم به مدرومادرش فحش میداد حتی حضوری ...همیشه کتک خورده تا به این سن بخاطر ما تحمل کرد ودست اون روانی تنها نمونیم ....الان مرتیکه ۸۷سالشه مادرم ۷۲بازم مثل زندانبان بالای سرشه مادرمم مثل کنیز وبرده در خدمتشه ....

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
من نشدم ولی میدونم بهتر از زندگی نکبت الان من ط هستش براخودت آزاد میشی

درسته واقعا اما شوهر من مشکلش اینه اجازه درس خوندن بیرون رفتن کلاس رفتن با دوستام بودن بی محبت بودن اجازه خونه اقوام ندادن و... خیلیه اما دست بزن نداره و فحش نمیده نمیدونم چه کار کنم خسته شدم الان دوسال زیر نظر روان پزشکم

ببین بستگی داره به آدمش من کسی رو قضاوت نمیکنم اما مادرایی ک بچه رو ول می‌کنن نمیتونم درک کنم حتی ما ...

دقیقا گلم منم نظرم همینه ....مادر باید بخاطر بچش خودشو باید قربانی کنه والا نباید بچه رودنیا بیاره ....یعنی چی من ۲۰سالمه امید به زندگی دارم یعنی میخواد بره ازدواج دوباره بکنه بچه هم بفرسته باباش

عزیرم خداروشکر سرسامون گرفتی من خانوادم پشتمن خرج میدن خودمم اون موقع آزادم مثل الان اسیر نیستم میرم ...

بابا چه فراموشی بچته ....یعنی چی بچه رو نبری....دلت میاد بچه ۷ماهت تنها دست اینو اون بمونه...وای که دلم داره میترکه به جای اون بچه 

درسته واقعا اما شوهر من مشکلش اینه اجازه درس خوندن بیرون رفتن کلاس رفتن با دوستام بودن بی محبت بودن ...

منم نمیزاره هیچ جااااابدم نمیزاره حتی زنگ‌ بزنم ب خاله عمه 

تولد دعوتم ننمیزاربرم هرجابرم باکتک میبر و میار ی روبیکا ساده هم نمیزار بنصبم