2777
2789
ببین یه نفر از افراد خانواده خودش که به نظرت آدم منطقی هست و عاقل تره و دلسوز تره به اون زنگ بزن بگو ...

همه کار کرده م از خونواده و فامیل و دوست و آشنا ، همه،  فقط بقال سر کوچه باهاش حرف نزده ولی فایده ای نداشت‌. فقط میخواد اذیت کنه منو، چون همون اول که گفت جدا شیم بلافاصله قبول نکردم و بخاطر بچه م مقاومت کردم.

اونم آدم به شدت مغرور و خودشیفته ایه ، جز خودش هیچ‌کس رو آدم حساب نمیکنه

ولی خداروشکر با دخترم خییییلی خوبه و هواشو داره، هم خودش هم خونواده ش.

فقط منتظرم زمان بگذره بزرگتر بشه شاید درست شه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست گلماگر همسرت بیماری روان داره و بیماریش رو قبول نداره و مراجعه به روانپزشک و مصرف دارو رو رد می ...

عزیزمم شما وکیلی ؟ 

ببینید من ۲۰ سالمه دوسالانه حتی قهرم نکردم حتی پیش خانواده ام از بدبختیم نگفتم دست بزن داره شکاک بددله روانیه مشکوک ب همه چی نمیزاره خونه مامانم برم حتی ۱۵ روز ی بار بادعوا میبر بادعوا میاره . ن مهمونی ن سفره نذر ک دعوتم میکنن نمیبرع افسرده و گوشه نشین شدم الان ک دلم قرص شد پسر تا ۷ سال برا منه میتونم جدا شم و خانواده ام پشتم هستن بخدا ک من تمام تلاشمو کردم ک خوب ش رفتارش درست ش میمونه ی بچه ده ساله عقده دار

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خدا به دلت صبر بده و آینده تو بهتر از گذشته ت بسازه

مرسی گلم 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه اته محال ممکنه سرد بشی مگه میشه آدم از بچه اش ببره،اینو گفتم ک الکی کسی بهت امید واهی نده

اما بچه تا ۷ سالگی حضانتش با مادره بعد از اون تا ۹ سالگی پیش پدره و ۹ سالگی اگر پدر و مادر هر دو بچه رو بخوان بچه خودش تصمیم میگیره پیش کی باشه

البته مرد اگر خونواده خوبی نداشته باشه بعد ی مدت میاد دو دستی بچه رو میده ب زن

وای چجوری بعضیاتون انقدر سنگدلین. چجوری یه مادر میتونه از بچش بگذره؟

خداروشکر ک مارو درک نمی‌کنید اگر هرروز کتک بخورین خونه مادرتون اجازه رقت امد نداشت باشید بهت بگ پیش برادرت هم باید روسری بپوشی خونه اقوام نری و کبود باشی همیشه بازم اینجور میگیر توروخدا ؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزمم شما وکیلی ؟ ببینید من ۲۰ سالمه دوسالانه حتی قهرم نکردم حتی پیش خانواده ام از بدبختیم نگفتم دس ...

ببین 

شل نگیر دیگه

قهر نکردی کلا؟

یکی دوبار قهر برو بچه رو هم ببر 

که بدونه جدایی چطوره 

بعد اگه درست نشد درخواست طلاق بده 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
خداروشکر ک مارو درک نمی‌کنید اگر هرروز کتک بخورین خونه مادرتون اجازه رقت امد نداشت باشید بهت بگ پیش ...

خدالعنتش کنه واقعا.من بااینکه شوهرم ازم دل خوشی نداره ولی تاحالا دست روم بلند نکرده

خداروشکر ک مارو درک نمی‌کنید اگر هرروز کتک بخورین خونه مادرتون اجازه رقت امد نداشت باشید بهت بگ پیش ...

مثلا چرا باید کتک بزنه😐😐

برو پزشک قانونی پدرشو دربیار 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
با یکی بودم این مدلی بود مدام میگفت خیانت میکنی تهمت میزد شک داشت همش فحشای ناجورم میداد توام اینطور ...

این نمیگ باکسی هستی ولی مداممم گوشیمو چک میکنه حتی ی روبیکا ساده هم ندارم حق اینو ک زنگ ب خاله یارنه بزنم هم ندارم

نمیفهمم یعنی چی هوو داشته باشی مشکلتون حل میشه؟

ما فقط مشکلمون اختلاف مزاجمونه من سردومزخرفم شوهرم بشدت گرمه نمیتونم نیازشو برطرف کنم.بعد ۷سال میگه دیگه نمیتونم ادامه بدم جدابشیم منم دلم نمیخواد جدابشیم دلمم بهش میسوزه به پای من سوخت واقعا

دوساله درست نمیش اصلا دیوانست‌مرد سالار . فک میکنه عهد قاجار هیچ جا زن نره نپوشه نگرده نخور فقط خون ...

عزیزم سنت چقدر کمه من فکر کردم بیشتر باشی🥺خیلی شرایط بدیه تصمیم خیلی سخته. پسر عمه‌ی شوهرم هم شرایطشون مثل شما بود سنشون زیاد نیست بچشون 4 ماهه بود خانمش هر روز قهر بود خونه باباش. اونم شوهرش شکاک و بدبین بود مثلا رفته بودن بیرون خانمش با پسرداییش حین سلام کردن لبخند زده بود. انقد دعوا داشتن درو از روش قفل کرده بود و خلاصه خیلی اوضاع بد بود تا مرز طلاق هم رفتن اما شوهرم رفته بود خونشون باهاش حرف زد و از خانمش دفاع کرد بعد از اون از این رو به اون رو شده انقدر که با هم خوب شدن خداروشکر. منم دعوتشون کردن باهامون رفت و آمد کنن تا شوهرش بهتر بشه

همه کار کرده م از خونواده و فامیل و دوست و آشنا ، همه، فقط بقال سر کوچه باهاش حرف نزده ولی فایده ای ...

انشاالله عزیزم 

شاید گذر زمان متوجه اشتباهش کنه 

اگرم نکرد دخترت عاقل تر بشه میاد سمتت

ولی تو هیچوقت بدشو نگو پیشدخترت

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
2810