2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه غربالگری دارن

83 بازدید | 14 پست

دکتر برام غربالگری نوشتن اختیار گذاشتن با خودم گفتن معمولی هست یعنی همون ان تی مبلغ یک و نیم که 85 درصد مشخص می کنه 

مورد بعدی شیش میلیونه که 99 درصد مشخص می کنه 

دوتاشو نوشت انتخاب با خودمه گفت تو ازمایش هر درصدی بزنه اونو قبول می کنم مثلا اگر اولی بود خدایی نکرده مشکلی داشت بعدا شاکی نشم 

الان موندم چیکار کنم کدومو برم ؟ همون اولی هم دقیق نشون میده ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر دوتا رو رفتم. بعد از ان تی گفت همه چی اوکیه لازم نیست آنومالی بری دلی من رفتم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

چرا انقد گرون بعید می‌دونم دومی شش تومن بشه من چند ماه پیش انجام دادم هر چند بیمه مسلح بودم ولی می‌دونم این مبلغ نی ولی حتما جفتشو برو دوست منم اولی رو رفت دومی انجام نداد بچش مشکل داره ب نظر من می ارزه ریسک نکن عزیزم بعدش ی عمر پشیمونی 

اِن تی و آزمایشش و آنومالی و آزمایشش هست دیگه من همه رو انجام دادم.

سلفری و آمینوسنتز رو برای موارد خاص می فرستن.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

هردوشون آزمایش خون هستن؟ از چند هفتگی باید رفت برا این آزمایشا؟

هردوشون هم سونوگراعپفی داره هم ازمایش

ان تی یا همون غربالگری اول هفته ۱۲

آنومالی یا غربالگری دوم هفته ۱۶

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه گفت یکیشو انتخاب کن برو

ان تی تو ۱۲ هفته انجام میشه بعدش انومالی و اگه لازم باشه سلفری مینویسن .من ان تی دادم هم خون هم سونو خوب بود دکترم گفت انومالی اگه دوست داری برو ولی نرفتی هم مشکلی نداره .سلفری هم گفت برای اونایی که ان تی خطر متوسط بزنه تایید میشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من‌ غربالگری اولی و‌رفتم همه چی خداروشکر اوکی بود 

دومی و فقط سونو انومالی و رفتم پیش سه تا دکتر رفتم‌گفتن ازمایشش لازم‌نیست خود ازمایشگاهیم‌گفت ان تی وقتی اوکی‌باشه ۹۰درصد حله 

انومالی هم‌دوجا انجام دادم کاملا اوکی بود خداروشکر 

بله ازمایشش ۷تومن‌مبشه غربالگری دوم