2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مثل اینکه برونگرا و سر زندس ولی غم داره شب یا فردا یا کلا تو این ماه و این هفته

قربونت برم زن همسایه به اتهام تهمت شکایت کنه برنده میشه یامن برنده میشم ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اره عزیزم تلاشت بیشترکن

مرسی جانم✨️🤍🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

یکیه که خوش گذرونه و بچه دوسته احتمالا سنتی ازدواج میکنین تا ۴ سال دیگه

یعنی زمان اشناییمون ۴ سال دیگس ؟

شغلش چیه ؟ از قیافش میگین؟

کجا و تو چه موقعیتی منو میبینن ؟ یا کسی بهم معرفیمون میکنه؟

ببین حواست باشه بهش چون میخواد بیشتر تو رو پیش بقیه خراب کنه پسر داره؟

اره دوتابچه کوچیک داره وباشوهرم هم ارتباط داره می خوادشکایت کنه ؟؟؟؟منوکتک زدمن شکایتمونصفه گذاشتم نمی خوام درگیربشم تهدیدکرده سوهرم بااون میرن شکایت راست میگه یاالکی میگه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اره عزیزم فقط پشتکار داشته باشه

بنظرت همه چی حل میشه و ازدواج میکنیم و خوشبخت میشیم؟  

و اینکه مهاجرتمون میسر میشه باهم یا تو همین ایران میمونیم؟

ممنون میشم اگر برات مقدور بود بهشون جواب بدی اسی دست گلت درد نکنه🌺

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
یعنی زمان اشناییمون ۴ سال دیگس ؟شغلش چیه ؟ از قیافش میگین؟ کجا و تو چه موقعیتی منو میبینن ؟ یا کسی ب ...

فامیل نزدیک اونو به شما معرفی میکنه یا زنعمو یا زندایی یا عمه 

قد بلنده تقریبا پوست گندمی چشم ابرو مشکی

شغلش یا ازاده یا مدیر چیزی هست 

2810