2777
2789
عنوان

برای اولین باره رفتم سرکار خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
ببخشید دانشجو حسابداری هستی؟من رشتم حسابداری نیست این دوره های حسابداری آزاد بری استخدام می‌کنن

بله دانشجوام ، دقیق نمیدونم بازم پرس و جو کنید ، ولی یکی از دوستام رشته اش مدیریت بوده رفته حسابداری تو انوزشگاه یاد گرفته الان تو یه شرکت کوچیک قبولش کردن میره سرکار 

ولی شرکت های بزرگ تر فکر میکنم اهمیت میدن به مدرک مرتبط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاراموزی حسابداری رفتم

وایسا یاد بگیر، اعتماد ب نفست هم ب مرور تقویت میشه، هر جایی که بری اوایل اوضاع همینه با تازه وارد زیاد مهربون و صمیمی نمیشن ب مرور همه چی اوکی میشه، خجالت هم نکش، اونا هم مثل تو اومدن سر کار، بالاخره که باید از یه جایی شروع کنی، سعی کن گیرنده ات قوی باشه زودی مسلط بشی به کار 

وایسا یاد بگیر، اعتماد ب نفست هم ب مرور تقویت میشه، هر جایی که بری اوایل اوضاع همینه با تازه وارد زی ...

اره هرچیو حس کنم یادم میره مینویسم ، تمام تلاشمو میکنم

اره هرچیو حس کنم یادم میره مینویسم ، تمام تلاشمو میکنم

آفرین منم قبلا که سرکار میرفتم هرکی هرچی راجع به کارم یادم میداد یه دفتر داشتم می‌نوشتم، بعدش طوری استاد شدم که همه مشکلاتشون راجع ب کار رو از من میپرسیدن، همه اوایل همینن فک میکنن یاد نمیگیرن، بی اعتماد ب نفس هستن، ب مرور همه چی ب دستت میاد