2777
2789

لطفا منو راهنمایی کنید  

وقتی بچه ۵ ساله گریه میکنه و میگه من مامانمو میخوام چیکار کنیم؟ ( مشاور بهمون گفت بگید مامانتون مرده تا چشم انتظار نباشن بگید رفته به دنیای جدید) 

ولی خب بچه ۵ساله که دلتنگی میاد سراغش گریه میکنه ما چه خاکی به سرمون کنیم؟ تمام روز باهاش بازی میکنیم هرچی میخواد فراهم میکنیم شب که میشه گریه میکنه از مادرش حرف میزنه بخدا دل ما هم باهاش تیکه تیکه میشه.

اگر تجربه اش رو دارید بگید ما چی کار کنیم تو این لحظه های سخت دلتنگی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته و متاسفانه راهی جز تحمل ندارید بزرگتر که بشه شاید بهتر بپذیره و بفهمه . من این حس رو درک کردم یه غمی چنگ میندازه به دل ادم چه توقعی از بچه ۵ ساله دارید ؟ فقط مدارا و نوازش و همدردی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الهی بگردم💔 خدا کمکتون کنه خیلی سخته میخواستم بگم فقط سرگرمش کنید که گفتید انجام میدین دیگه واقعا نمیشه کاری کرد بچس دیگه 

اون موقع اگه شد ببریدش بیرون به بهانه تاب بازی یا بستنی و چیپس و پفک

اگه نشد براش قصه بگید باهاش بازی کنید بازی هایی که انرژی میگیره مثل بدو بدو یا بپر بپر مسابقه بزارید هرکی زودتر مثلا به خط پایان برسه و... تا سرش گرم شه😥

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

براش شبیه سازی کنیدمثلا بگو اگه الان مامان اینجا بود اینجوری بغلت میکرد ،بعد بغلش کنید و از زبان مامانش باهاش حرف بزنیدبگید مامان اگه شما گریه کنی غصه میخوره .مامان داره شما را نگاه می‌کنه اگه ناراحت باشی اونم ناراحت میشه و ....

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد