2777
2789
عنوان

سه تا مدرسه نزدیک خونه مونه

430 بازدید | 28 پست

2 تا دقیقا روبروی خونه چسبیده به هم یکی هم پشت خونه. نوبتی دارن باز آمد بوی ماه مدرسه رو تو حلقمون میکنن.... کلی صدا بلنگو قاطی شده. از دخترانه صدای جیغ جیغ میاد... از پسرانه هم یکی مدا در حال تشر زدنه آقا ساکت.آقا بیا اینور....🤨😥😢.... دوس دارم برم همون میکروفونو .... استغفرالله...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
خونه نزدیک مدرسه و نزدیک مسجدو امامزاده موقعیتش بده

آخه نزدیک مسجد هم هستیم😆. ولی اونا صدا ندارن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2804

فکر کردم میخوای بگی خاطرلت زنده شده برات

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین
ما خونمون نزدیک مسجد هستروزی ۵وعده اذان پخش میشه…

اع... نه اینجا صدا بلندگو مسجد خیلی کم و ملایمه. ما که خیلی نزفیک مسجدیم میشنویم ولی اذیت نمیشیم

2805
ما خونمون نزدیک مسجد هستروزی ۵وعده اذان پخش میشه…

چرا ۵؟؟

شما سنی هستین؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین
فکر کردم میخوای بگی خاطرلت زنده شده برات

نه بابا متنفرم از مدرسه....

2801