2777
2789

سلام خوبید  پسرم شیر خشکی هست الان ۱۸ ماهش و شب ها هم شیر شب میخوره دندون جلویی سمت فک بالا پشتش سیاه شده دارم سکنه میکنم از ناراحتی چیکار کنم خمیر دندون هم ندارن تو این سن راه کاری هست ک بیشتر نشه کسی اینجوری بوده بخدا عذاب وجدان گرفتم فکر میکنم مادر بدی هستم اینجوری شده 

اونا دندون شیری هستن و میفتن 

ولی احتمال داره از قطره اهن اینجوری شده باشه 

اخه شیرخشک فکر نمیکنم سیاه کنه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولا بستگی ب جنس دندون بچت داره کاری ب شما نداره مامان بد و‌خوب ....

و اکثراً بچه هایی که شیر شب میخورن و بعدش تمیز نمیشن دندوناشون سیاه میشن 

مهم نباشه برات ۷سالگی میریزن و دندونای سفید و مرتب در میارن

اونا دندون شیری هستن و میفتن ولی احتمال داره از قطره اهن اینجوری شده باشه اخه شیرخشک فکر نمیکنم سیاه ...

من از چند نفری پرسیدم گفتن شیر شب این بلارو سر بچه میاره سر اون باید شیر شبش قطع کنم یا اگر خواست تو خواب بجاش آب بدم

عزیزم اولا بستگی ب جنس دندون بچت داره کاری ب شما نداره مامان بد و‌خوب ....و اکثراً بچه هایی که شیر ش ...

فداتشم ممنونم گلم واقعا از وقتی دیدم متوجه شدم خیلی حالم گرفته شد چون دوست ندارم وقتی بخنده دید داشته باشع یا خدایی نکرده بزنه ب ریشه دندون هاش و بچم عذاب بکشه می‌خوام ببرم پیش دندون پزشک اطفال ایشالله که درست بشه

فداتشم ممنونم گلم واقعا از وقتی دیدم متوجه شدم خیلی حالم گرفته شد چون دوست ندارم وقتی بخنده دید داشت ...

عزیزمممممم دندون شیری که ریشه نداره!!!!

بچه بخواد درد بکشه!

دندون پسرم منم همینطوری شد

همینطوری هم مونده

از دندانپزشکم مشورت گرفتم گفت مهم نیست بچه رو اذیت نکن شیریه می افته

فداتشم ممنونم گلم واقعا از وقتی دیدم متوجه شدم خیلی حالم گرفته شد چون دوست ندارم وقتی بخنده دید داشت ...

عزیزم دکتر رفتن نداره 

اینا دندون شیری مهم نیست 

دکتر کاری نمیتونه بکنه فقط میگه شیر شب بهش نده

و دندوناش با مسواک انگشتی تمیز کن

نگران نباش

من از چند نفری پرسیدم گفتن شیر شب این بلارو سر بچه میاره سر اون باید شیر شبش قطع کنم یا اگر خواست تو ...

شیرشو قطع کن ابجیم مسواک انگشتی داشت هر شب دهن بچه رو با اب میشست

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من از چند نفری پرسیدم گفتن شیر شب این بلارو سر بچه میاره سر اون باید شیر شبش قطع کنم یا اگر خواست تو ...

خارجی هم بستگی داره چی بدی منم قطره میدادم دیدم کم کم داذه رنگ دندوناش تغییرمیکنه سه چهارتاقژره عوض کرذم تازه شیر شبشم قطع نکردم دندونش رنگش ثابت موندشبا شیرشو بده بچه نیازداره گشنش میشه دراینده برااستخوناش ضررداره باکمبود مواجع میشه تازه مسواک انگشتی استفادع کن