2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

58 بازدید | 14 پست

ماه نهم‌ بارداری هستم..قند ناشتایم ۹۶هستش....خیلی خطرناکه؟؟ امروز تو‌ یه‌تاپیکی دیدم‌ که نوشته‌ بود خدایی نکرده چشم‌ بچه‌کور میشه..استرس امونمو بریده از اونوقت تا حالا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای بارداری زیاده.

اصلا نگران نباش طبیعیه واسه بارداری هم زیاد باشه همچین مشکلی ایجاد نمیکنه الکی استرس نکش ماه اخرته خوش بگذرون

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه گلم فک نکن از دکتر راهنمایی بخواه کنترلش کن عزیزم یسوال تا حالا لکه بینی داشتی

گفت مراعات کن.اگه‌نره‌ پایین ‌انسولین بزنم‌..آره ولی خونریزی بخاطر دهنه رحمم‌بود که سرکلاژ شدم.

گفت مراعات کن.اگه‌نره‌ پایین ‌انسولین بزنم‌..آره ولی خونریزی بخاطر دهنه رحمم‌بود که سرکلاژ شدم.

انشالله میره پایین اصلا نگران نباش برا زندایی من انقدر بالا بود چند روز بستری شد ولی بچه سالم سالم بود 

من هفته ۶ ام هفته پنچ چند روز لکه بینی داشتم البته خون نه لکه قهوه ای کمرنگ یبارم صورتی دکترم گفت نگران نباش هیچی نییست الانم قطع شده ولی خیلی نگران هنوز سونو قلب نرفتم گفتم بپرسم ازت

انشالله میره پایین اصلا نگران نباش برا زندایی من انقدر بالا بود چند روز بستری شد ولی بچه سالم سالم ب ...

نه برای من رقیق بود..قشنگ‌ لباسام‌کثیف میشدن..ایشاله ک‌ چیزی نیست برای شما هم..

نه برای من رقیق بود..قشنگ‌ لباسام‌کثیف میشدن..ایشاله ک‌ چیزی نیست برای شما هم..

نه برا من کلا لباسام کثیف نمیشد خودم  با دستمال چک میکردم میفهمیدم الان عادی شده .

مرسی گلم در هر صورت اصلا نگران نباش هیچی نمیشه گلم

2810