2777
2789
عنوان

چرا همه اولیا دوست دارن بچه هاشون جلو بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 62 پست
بعضی وقتا مادراواقعا حق دارن پارسال یکی ازهمکلاسیای پسرمن دم به دقیقه وویس میفرستاد پیام میداد توکلا ...

پسردایی من با پسرم همکلاسی بودن همش مینشستن پیش هم و از اول کلاس تا آخر با پسرم حرف میزد نمیزاشت تمرکز کنه خودم نذاشتم دیگه پیشش بشینه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پسردایی من با پسرم همکلاسی بودن همش مینشستن پیش هم و از اول کلاس تا آخر با پسرم حرف میزد نمیزاشت تمر ...

پسرمنم باپسرعموش یه کلاس بود اولای سال پسرعموجابراپسرمن نمیدادیا خودش بایدمینشست رو میزوکیفشوزمین میذاشت یا کیفشومیذاشت رومیزوخودش سرپامیموند هرچیم بهش میگفت گوش نمیداد منم گفتم به معلمتون بگو معلمم جاشونوعوض کرد جالبه تایکی دیگه اومده بودپشش سریع خودشوجمع کرده بودهم براکیف هم براخودبچه جابازشده بودولی تاآخرسال چندبارکنارهم نشستن چون معلم هفته ای جابجاشون میکرد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگفتم بازهفته ی بعدبچه میگفت مامان منوگذاشته میز سوم یاچهارم بازمیگفتم بازیه هفته جابه جامیکردهف ...

واقعا ظلم در حق بچه. بازم حالا شاید جو کلاس و دید شاید اونا شرایطشون بدتر بوده

و خدایی که در این نزدیکیست