نفسی_نفس مدیر عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1182 عنوان کیا فردا کلاس اولی دارن | مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 68 پست پسر من فردا میره کلاس اول خیلیییییی نگرانمو استرس دارمنمیدونم تنها میتونه بره دستشوییشلوارشو کثیف نکنهگشنه نمونهخوراکیایی که میزارم بخورهاصن سر کلاس بشینه پا نشه راه بیوفته هوووووف خیلی نگرانممممم بیاید دلداری بدید این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩 1403/06/31 | 22:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرکیم عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 6065 مشکل خوردن دخترم با اینکه بعد از ظهریه صبحانه نمیخوره لقمه پنیرو نون و کره و عسل و مربا هم اصلا لب نمیزنه دنبال فلافل و کالباس و فست فود و یا لقمه کوکو و کتلت و اینجور چیزاس خوراکی هم یه کیک و شیر کاکائو میخوره ولی بقیه زنگاش گرسنه میمونه لب به لقمه نمیزنه مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
نفسی_نفس مدیر استارتر عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1182 مگه تا ساعت چند مدرسه است که ناهار میدن؟ تا ۴ غیر انتفاعیه این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
نفسی_نفس مدیر استارتر عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1182 نترس بلده بکم حالا بهش یادآوری کن چجوری شلوارسو جمع کنه چیکار کنه حالا عوضش ریخت بکم هیچی نمیشه نترس ... پسر منم پیش رفته ولی چون توی مهدکودک رفته بلد نشده خوباشتباه کردم پارسال باید میزاشتمش مدرسه این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
بانو1396 عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 4051 الهی سلامت باشن پسر منم یه ساعته رفته تو تختش بخوابه ولی هنوز بیداره به ما گفتن فردا ساعت ۱۰ بیاید ان شالله واقعا ؟چه دیر برا ما گفتن ۷/۳۰مدرسه باشه از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
دخترلررررر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 5201 پسره دیگه سر به هوا و بازیگوش نه خودش میره ولی گاها مثلا چند قطره میریزهورو شلوارش اینامعلمشون خانوم ... پسر منم ی موقع ها باید بهش بگم برو دسشویی،میگه مامان شما از کجا میفهمی من دسشویی دارم😐😐😐😐😐😐😂😂موفق باشه
دخترلررررر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 5201 پسره دیگه سر به هوا و بازیگوش نه خودش میره ولی گاها مثلا چند قطره میریزهورو شلوارش اینامعلمشون خانوم ... پسر منم ی موقع ها باید بهش بگم برو دسشویی،میگه مامان شما از کجا میفهمی من دسشویی دارم😐😐😐😐😐😐😂😂موفق باشه
نازنينمممم عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 1117 چ خوب ک خودت قبول داری نه مثل بقیه ک انکار میکنن . چرا بی ادبه ؟ محیطتتون بده ؟ نه یکم پارسال تومهدیادگرفت یکم توکوچه باهم بازیاش دکترتشخیص بیش فعالی داد ولی مطمئن نیستیم بایددکتردیگه هم ببرم خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین
گارنت1403 عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 3520 نه یکم پارسال تومهدیادگرفت یکم توکوچه باهم بازیاش دکترتشخیص بیش فعالی داد ولی مطمئن نیستیم بایددکترد ... بیش فعالی مال شیطونی کردن و خراب کردن مثلا جورچین بقیه و اینکاراست . امان از این تو کوچه رفتن بچه ها ک خودش منبع همه شرارت هاست گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
پااااستییل عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 997 عزیزززممم😍 داشتم تاپیک کاهش وزنتون در سال ۹۵ رو میخوندم گفته بودید که برای مشکل ناباروری قصد کاهش وزن داشتیناومدم تاپیکای جدیدتون رو ببینم و دیدم پسرتون کلاس اولیه خیلی برات ذوق کردم و خوشحال شدم خداحفظش کنه❤️