2777
2789
عنوان

کیا فردا کلاس اولی دارن

1489 بازدید | 68 پست

پسر من فردا میره کلاس اول 

خیلیییییی نگرانمو استرس دارم

نمیدونم تنها میتونه بره دستشویی

شلوارشو کثیف نکنه

گشنه نمونه

خوراکیایی که میزارم بخوره

اصن سر کلاس بشینه پا نشه راه بیوفته 

هوووووف 

خیلی نگرانممممم بیاید دلداری بدید

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم میره ولی خیلی بی ادب حرف میزنه وشدیددست به زن داره هردکتری بردم نتیجه نگرفتم خیلی نگرانم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

دستشویی رفتنو مگه تمرین نکردی باهاش. صبح توو خونه حتما ببرش دستشویی تا کمتر نیاز پیدا کنه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مدرسه غیرانتفاعی باز بنظرم نگرانی کمتری داره،من دوقلو پسر دارم ،کلاس اول بودن،وای من همش تو راه مدرسه بودم ،چقدرم مدرسه خوبی هستی من واقعا سال عجیبی گذروندم ،نگران نباش بچه ها کم کم اخت میشن

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

یکی از کارکردهای مدرسه همینه که بچه از خانواده جدا بشه و مستقل بشه. یه چند روز که بره راه میفته. معلم‌ها هوای بچه‌ها رو دارن. بچه‌ها هم با هم قاتی می‌شن و آروم آروم همه چی رو یاد می‌گیرن. 

مدرسه غیرانتفاعی باز بنظرم نگرانی کمتری داره،من دوقلو پسر دارم ،کلاس اول بودن،وای من همش تو راه مدرس ...

مدرسه پسرات غیر انتفاعی بود چه چالش هایی را پشت سر گذروندی    یه کم توضیح بده برامون

نگرانیتون بی مورده

بچه این سنی باید بتونه نیازای اولیش رو برطرف کنه مثلا تنها بتونه بره دسشویی 

اگه نمیتونه خو مشکل از طرز تربیتتون هست مگر خدای نکرده بیماری ای داشته باشه