2777
2789

میخوام یه آمار بگیرم ببینم چند درصد مردم ایران میتونن زیر سی سالگی با تلاشه خودشون خونه دار شن  

تعداد رای : 42
نظرسنجی
مستاجریم
14
33%
در ارث بابام یا پدرشوهر زندگی میکنیم
7
16%
خونه داریم و با تلاش خودمون خریدیم
21
50%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم 29 سالشه من 22 کرمان زندگی میکنمخداروشکر خونه هم ن ب ارث باباش خریده ن من با ارث همه جیزو با ت ...

خدا رو شکر 

چند سال طول کشید تا خونه دار بشید. 

همسن منی 

شوهر منم سی سالشه 

خدا رو شکر چند سال طول کشید تا خونه دار بشید. همسن منی شوهر منم سی سالشه

ما قبل از ازدواج همسرم ی مقدار پول داشت روی هم گذاشتیم خریدیم خداروشکر کم کوچیکه اما دستمون جلوی کسی دراز نشد 😍

می تونم بپرسم شغل شما در ۲۲ سالگی چیه که پولتون به خونه رسید ؟

منم شوهرم سی سالشه. 

دو سال رفت ترکیه کار کرد با اون پول اومد ایران خونه خرید تو مجردی زد به نام مادرش

مادرش هم خونه رو بهش پس نداد و نذاشت ما اونجا بشینیم. 

الان من و شوهرمم از صفر شروع کردیم من زبان تدریس میکنم و همزمان دانشجوام  شوهرمم سوپرمارکت داره.  رو هم دیگه ماهی ۴٠ در میاریم تقریبا. تازه دو ماهه سر زندگیمونیم ینی در طی دو سه سال میشه پول درآریم خونه بخریم؟  🥲

هر چی داشتیم فروختیم برا پول پیش خونه و تو این دو ماه هم شیش گرم طلا تونستم بخرم برا  پس انداز. 

2810