2777
2789

حقشونه که بن بشن یعنی چی ما کلی تلاش کردیم اونا با تقلب اندازه ما سهم  ببرن 😂  یاد میگیرن تو دنیای واقعی هم تقلب نکنن تا کله پا نشن

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا بسکه اینجا اومدن 

اخلاقای زنونه گرفتن 

نمونه ش این تاپیک : حسود شدن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بنطرم تو اون قسمت که تقلب کردن باید امتیازش کم بشه مثلا اگه تو کلید تقلب کردن کلیداشون صفر بشه وگرن ...

چ بهتر سهم بیشتری ب حلال خورا میرسه خخ

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
مردا بسکه اینجا اومدن اخلاقای زنونه گرفتن نمونه ش این تاپیک : حسود شدن

حسودی نیس  اینجوری پول ببشتر گیر ما میاد

ولش کن من استرس قیمتش رو دارم من الان توکن هام رو زده دو میلیارد مال شما چقدره؟

توکن مگه زده؟

روی اون قسمت قلب بالا زده چند روز همستر زدی چندتا کارت آپگرید کردی و توکنات هم زده

میشه اسکرین بدی