2777
2789
عنوان

مهریه چقدر قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مهریه نبود تو زندگی قبلیت میتونستی طلاق بگیری؟ حق طلاق با مرد هست پس برا اینکه ازش سو استفاده نکنه  باید مهریه باشه من ازدواج دومم ۵۰۰ سکه س همسرمو با کلی وسواس انتخاب کردم و خداروشکر زندگیم عالیه ولی بازم مهریه باید باشه 

اگ خوب باشه اره قبول میکنم. مهریه ضامن خوشبختی نیست. خواهر من یکیش ۱۴ تا سکه داره شوهرش دیوسه. یکیش ۲۰ میلیونه مهریه اش شوهرش ماهه. یکیش ۱۱۴ تا سکه اس شوهرش خوبه. یکیش ۷۵ تا سکه اس دیوسه. درکل اگ خوانوادش و خودش خوبن برو

یا من یا هیچکس همون خودم
وقتی نمیشه گرفت چه فرقی داره پنج هزار تا با پنجاه تا.

مگه مهریه واسه طلاقه؟؟؟

فرض کن دونفر زندگی مشترک دارن فردا شوهره بمیره خانم مهریه نداشته باشه ارث چندانی بهش نمیرسه بعد زندگیش میره رو هوا

چرا هروقت اسم مهریه میاد فکرتون فقط سمت طلاق میره😐

مگه مهریه واسه طلاقه؟؟؟فرض کن دونفر زندگی مشترک دارن فردا شوهره بمیره خانم مهریه نداشته باشه ارث چند ...

متوجه منظورم نشدی. استارتر میگه پنجاه تا کمه، من گفتم پنج هزار تا هم باشه ممکنه نتونی بگیری. منظورم این بود که اصلا سکه خوب نیست برای مهریه. 

متوجه منظورم نشدی. استارتر میگه پنجاه تا کمه، من گفتم پنج هزار تا هم باشه ممکنه نتونی بگیری. منظورم ...

واسه طلاق خوب نیست واسه فوت شوهر خوبه 

دیگه باید فکر همه جارو کرد 

هرچند بهترین مهریه ملک و املاکه😁